Meer nieuws
Simac wordt Opera Partner van Opera Zuid
donderdag 20 april 09:00

Met groot genoegen mag Opera Zuid Simac verwelkomen als Opera Partner! Simac ondersteunt Opera Zuid reeds vele jaren en begin april heeft dit geresulteerd in een nieuwe overeenkomst. Als grootste sponsor draagt Simac graag bij aan de bedrijfsfilosofie van Opera Zuid: de artistieke en muzikale ontwikkeling van jonge talenten in hun ontwikkeling naar (inter)nationale podia.

Met ingang van dit jaar adopteert Simac als Opera Partner voor de periode 2017 tot en met 2020 per seizoen een operaproductie van Opera Zuid, startend met onze eerste volgende productie Il Barbiere di Siviglia van Gioacchino Rossini. Deze productie gaat op zaterdag 20 mei 2017 in première in het Parktheater in Eindhoven. Opera Zuid is verheugd die avond de heer Eric van Schagen, CEO van Simac, samen met relaties te mogen ontvangen en is tevens uiterst dankbaar voor de wijze waarop Simac Opera Zuid ondersteunt!

“Producties van Opera Zuid zijn een waardevol onderdeel van het culturele aanbod van Zuid-Nederland,” geeft Eric van Schagen aan. “Zeker voor de aantrekkelijkheid van onze Brainportregio is dat van groot belang. We hebben er immers alle baat bij dat professioneel talent hier komt en blijft. Door het aanbieden van aantrekkelijke banen in combinatie met een prettige leefomgeving zorgen we daar voor. Bovendien ben ik als echte operaliefhebber altijd zeer gecharmeerd geweest van de operaproducties die Opera Zuid op de planken zet. Ik ben dan ook blij dat we met Simac bij kunnen dragen aan talentontwikkeling en een goed opera-aanbod in Zuid-Nederland.”

Over Simac

Simac Techniek NV, opgericht in 1971, is een technologiebedrijf actief in de Benelux. Simac levert en onderhoudt bij middelgrote en grote organisaties hoogwaardige technologie ter verbetering van de bedrijfsprocessen. In totaal werken bij Simac ongeveer 1250 mensen verdeeld over vestigingen in Nederland, België en Luxemburg.

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Simac

Het weer in Limburg
vrijdag 19 januari 00:49 Zwaar bewolkt Maastricht 1.0 °C ZW 3 Min: 1 Max: 5
Evenementen