Meer nieuws
 
Dit zijn de leukste babyfoto's van Limburg
vrijdag 21 april 00:00

Er ontbreekt alleen een babyfoto uit Mook en Middelaar, omdat we uit de noordelijkste gemeente van Limburg geen enkele babyfoto hadden binnengekregen.

In de finaleronde wordt bepaald welke babyfoto echt de allerleukste van de provincie is. Iedereen kan weer stemmen. De stemmen uit de vorige ronde tellen niet meer. In de finale kan van tot en met gestemd worden.

Ook dit keer moet je gebruik maken van een . Na het uitbrengen van je stem, krijg je een e-mail. Pas als je op de link in de mail hebt geklikt, telt jouw stem mee. Per mailadres kan slechts één keer gestemd worden. Let op: heb je geen mail van ons ontvangen waarin gevraagd wordt jouw stem te bevestigen? Controleer dan het spamfilter of de map met ongewenste mail.

Roep jouw familie en vrienden op om ook te stemmen op jouw favoriete babyfoto. Dat kan heel eenvoudig door op één van de social media knoppen bij de foto te klikken. Je vindt ze naast jouw favoriete babyfoto, net boven de stemknop. Er wordt een rechtstreekse link - dus geen foto - op Facebook of Twitter geplaatst. Alleen officiële stemmen via onze website tellen mee, likes op Facebook niet. Ook stemmen uit de vorige ronde tellen in de finale niet mee.

Op vrijdag 28 april maken we de winnaar van de babyfotowedstrijd bekend. De baby op de foto met de meeste stemmen wint de hoofdprijs: een en een voor in de auto van autobedrijf Wealer. Daarnaast ontvangen de inzenders van de drie foto's met de meeste stemmen een van Klijntje Baby & Kids Lifestyle ter waarde van 100 euro.

Het weer in Limburg
vrijdag 19 januari 00:46 Zwaar bewolkt Maastricht 1.0 °C ZW 3 Min: 1 Max: 5
Evenementen