Meer nieuws
Eiffelgebouw open tijdens Dag van de Bouw
donderdag 04 mei 08:00

Ook nieuwsgierig wat er in Maastricht achter de ingepakte steigers van het ‘Eiffelgebouw’ gebeurt? Pak dan je kans op zaterdag 20 mei tijdens de Dag van de Bouw. Voor één dag gaat het bouwterrein van BAM open voor publiek. Iedereen is welkom; of je nu interesse hebt in de bouw- en installatietechniek of benieuwd bent naar de toekomst van deze unieke locatie. Het is interessant, bijzonder én leuk voor groot en klein.

Je krijgt een uitzonderlijk kijkje achter de schermen van de nieuwe, bruisende stadswijk het Sphinxkwartier. Op een bouwproject waar het Sphinx-verleden, de huidige bouwwerkzaamheden en de toekomstige huisvesting van The Student Hotel elkaar ontmoeten.

Tussen 10:00 en 16:00 uur ben je van harte welkom in het Infocentrum Belvédère Maastricht (Fenikshof 1). Hier kun je je inschrijven en deelnemen aan één van de rondleidingen (beperkt aantal plaatsen) en informatieve lezingen omtrent de gebiedsontwikkeling.

Er zijn leuke activiteiten voor kinderen en de koffie staat uiteraard klaar. Ervaar het vakmanschap van dichtbij en kom zaterdag 20 mei langs bij dit bijzondere bouwproject.

 

 

 

 

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Dag van de Bouw

Het weer in Limburg
woensdag 17 januari 01:51 Zwaar bewolkt Maastricht 3.0 °C ZW 4 Min: 1 Max: 5
Evenementen