Meer nieuws
Entre Deux Vlog Battle nadert hoogtepunt
vrijdag 19 mei 12:00

Nog een dikke week en dan is het zover, op zaterdag 27 mei is de finale van de Entre Deux Vlog Battle. Na een pittige voorselectie en een spannende halve finale zijn er nog 4 vloggers in de race. Eén van hen zal de felbegeerde prijs in de wacht slepen: vlogger worden voor Entre Deux.

Tijdens de finale op 27 mei in winkelcentrum Entre Deux kun je de overgebleven vloggers vanaf 13.00 uur live in actie zien. Tijdens Catwalk Maastricht maken zij hun finalevlog. Zo lang als de modeshow duurt, krijgen de vloggers de tijd om hun vlog te maken. Vervolgens worden de vlogs een voor een getoond op de grote schermen. Een deskundige jury beslist welke finalist zich voortaan vlogger van Entre Deux mag noemen.

De winnaar van de Vlog Battle krijgt maandelijks 250 euro shoptegoed te besteden in Entre Deux. Van ZARA tot Ziengs: deze vlogger kan alle kanten op! Het resultaat van zijn of haar shopsessies zien we natuurlijk iedere maand terug in de vlogs op de website, social media en de videoschermen.

Maak kennis met de finalisten Marijn Carton, Keke Odé (Kayleigh), Jelke Schijlen (zie foto) en FDM Shoots (Fadime) op Youtube https://www.youtube.com/user/EntreDeuxMaastricht/videos en bekijk hun vlogs.

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Jelke Schijlen

Vlog Battle

Het weer in Limburg
woensdag 17 januari 01:47 Zwaar bewolkt Maastricht 3.0 °C ZW 4 Min: 1 Max: 5
Evenementen