Meer nieuws
 
1Lunch: Ravage na instorting deel plafond VieCuri
vrijdag 19 mei 00:00

Op de eerste hulp van het VieCuri ziekenhuis in Venlo is gisteravond het plafond deels ingestort. De ravage is enorm, maar gelukkig zijn er geen gewonden gevallen. Hoe het plafond naar beneden heeft kunnen komen, is nog onduidelijk.

ehoorlijk

De hele dag in een hokje van één bij twee meter zitten? Verschillende mensen in Nederland laten zich deze week vrijwillig opsluiten om geld in te zamelen voor Free a Girl. Zo ook de Roermondse Evi Vincken. Zij laat zich vandaag opsluiten om aandacht te vragen voor de situatie in Indiaase bordelen waar duizenden meisjes in kleine hokjes worden gedwongen tot prostitutie.

Mensen die dit weekend gebruik willen maken van de A73 moeten rekening houden met extra reistijd. Zo wordt de snelweg tussen afrit Venlo-Zuid en oprit Belfeld van vrijdagavond tot en met maandagochtend afgesloten. Ook de Roer- en Swalmentunnel gaan een nacht dicht. Van vrijdagavond tot zaterdagochtend kan er geen verkeer door de tunnels.

Handboogschutter Steve Wijler uit Horn heeft goed raak geschoten tijdens de World Cup in Shanghai.Vanmorgen wist hij onder grote druk de kalmte te bewaren om drievoudig medaillewinnaar Im met 6-2 te verslaan. De schutter van de Handboogvereniging De Grensschutter uit Reuver

's Ochtends op de hoogte van het vroege nieuws. Maandag tot vrijdag rond 8:00 uur in je mailbox.

Tegen lunchtijd even het belangrijkste nieuws checken? Je krijgt ‘m elke werkdag rond 12:00 uur.

Het weer in Limburg
vrijdag 19 januari 00:49 Zwaar bewolkt Maastricht 1.0 °C ZW 3 Min: 1 Max: 5
Evenementen