Meer nieuws
Van Os betrekt nieuw filiaal in Maastricht
dinsdag 12 september 13:00

Het nieuwe filiaal van Van Os tassen en koffers aan de Kersenmarkt in Maastricht werd afgelopen zaterdag, 9 september, feestelijk geopend. Speciaal voor deze gelegenheid ontvingen de eerste 250 bezoekers een luxe goodiebag.

Verdubbeling van het assortiment

Van Os tassen en koffers is vanwege groot succes na ruim 4 jaar verhuisd  van de Maastrichter Brugstraat naar het ruimere hoekpand aan de Kersenmarkt. De winkel van 165 m2, verdeeld over twee verdiepingen, zetelt in het pand waar voorheen Per Sempre zat.

Wens in vervulling

Volgens directeur Hein van Os gaat met de opening van het nieuwe filiaal midden in het levendige winkelgebied van Maastricht een lang gekoesterde wens in vervulling. Van Os tassen en koffers wil dichtbij haar klanten zitten en daarom kijkt de speciaalzaak steeds naar mogelijkheden die verder invulling geven aan die wens. “Met de verhuizing naar deze toplocatie in het mooie Maastricht zoeken we de Limburgse gezelligheid nog meer op en kunnen we met een verdubbeling van het assortiment écht uitpakken met de collectiepresentatie” aldus Van Os. “Ik ben erg trots op wat we samen hebben neergezet. We zijn gericht op de toekomst en blijven ons continu ontwikkelen. Dit is de volgende stap voor Van Os tassen en koffers maar ook een bewuste investering in Maastricht”.

Openingstijden

Het nieuwe filiaal aan de Kersenmarkt 5-7 bevindt zich in het Stokstraatkwartier. Bekijk voor de openingstijden van de winkel: www.vanostassenenkoffers.nl/winkel/maastricht/

Het familiebedrijf Van Os tassen en koffers bestaat sinds 1929 en heeft 31 winkels verspreid over heel Nederland. Het eerste filiaal was in hartje Rotterdam, waar ‘oma Van Os’ in 1929 een lederwarenwinkel opende aan de Beijerlandselaan.

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

winkelen in Maastricht

Van Os

Het weer in Limburg
woensdag 21 maart 19:27 Zwaar bewolkt Maastricht 3.8 °C WZW 2 Min: -4 Max: 7
Evenementen