Meer nieuws
Expositie “If I had my way I'd tear the building down” in Gebouw M
woensdag 13 september 10:30

De eerste expositie die ACB organiseert is van 15 -17 september 2017 in gebouw M, een loods op de voormalig militaire Tapijnkazerne te Maastricht. Gebouw M zal binnenkort worden afgebroken. Het thema van deze tentoonstelling is dan ook ‘afbraak’ en zal vernoemd worden naar het folk/blues nummer ‘If I had my way, I’d tear the building down’ van Blind Willie Johnson. Aan de hand van deze titel, worden kunstenaars gestimuleerd vrij te werken binnen dit thema om zo de tentoonstelling cohesie te geven.

Een 25-tal kunstenaars zullen geïnspireerd op het thema vergankelijkheid hun werk tentoonstellen. Deze bijzondere eenmalige tentoonstelling is de eerste expositie in een toekomstige reeks, waarin zowel gevestigde als beginnende kunstenaars een podium krijgen op wisselende locaties.

De deelnemende schilders, keramisten, fotografen en edelsmeden komen uit de Euregio, en zullen drie dagen lang worden vergezeld door verschillende muzikanten en bands. U bent van harte welkom om te komen kijken bij deze inspirerende en unieke expositie!

Openingstijden:

vrijdag 15 september 19.30-21.30

zaterdag 16 september 12.00-21.00

zondag 17 september  12.00-17.00

Stichting Artists Crossing Borders heeft als doel om tentoonstellingen op bijzondere en verassende locaties te organiseren in een steeds armer wordend cultureel klimaat. Daarnaast bieden wij een platform waarin hun kennis met elkaar kunnen delen, en hun werk aan een breder publiek kunnen tonen.

 

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Gebouw M

Artists Crossing Borders

Het weer in Limburg
woensdag 21 maart 19:26 Zwaar bewolkt Maastricht 3.8 °C WZW 2 Min: -4 Max: 7
Evenementen