Meer nieuws
Natuur en cultuur proeven tijdens de Beleefweek Zuid-Limburg
dinsdag 12 september 15:00

In de week van zaterdag 16 t/m zondag 24 september 2017 vindt in het Nationaal Landschap Zuid-Limburg de Beleefweek Zuid-Limburg plaats. Tijdens deze week worden in heel Zuid-Limburg meer dan 40 aantrekkelijke activiteiten georganiseerd voor jong en oud: van wandelen/fietsen met een historisch, cultureel of culinair tintje, tot een bezoek aan een streekproductenmarkt, toneelvoorstelling of verschillende grotten en mijnen.

Samenwerken en verwonderen

De Beleefweek is een initiatief van Nationaal Landschap Zuid-Limburg en wordt bewoners en toeristen aangeboden door Provincie Limburg, IVN, VVV Zuid-Limburg en de gastheren/-vrouwen en gemeenten in het nationaal landschap. Met de Beleefweek willen de initiatiefnemers laten zien hoe bijzonder en rijk aan verborgen pareltjes Nationaal Landschap Zuid-Limburg is. Verschillende sectoren in het gebied werken samen, zodat inwoners en toeristen zich negen dagen kunnen verwonderen over het gebied waarin men woont, werkt of waar men op bezoek is.

Wat is er te doen?

Inwoners of bezoekers van de streek die (hernieuwd) kennis willen maken met al het moois dat het Nationaal Landschap Zuid-Limburg te bieden heeft, kunnen terecht op www.beleefweekzuidlimburg.nl . Hier staat een overzicht van alle activiteiten en kan men zich hiervoor aanmelden. Op de hoogte blijven van alle nieuwtjes en activiteiten kan ook via facebook (beleefweekzuidlimburg).

 

 

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

VVV Zuid-Limburg

Beleefweek Zuid-Limburg

Het weer in Limburg
woensdag 21 maart 19:25 Zwaar bewolkt Maastricht 3.8 °C WZW 2 Min: -4 Max: 7
Evenementen