Meer nieuws
 
1Lunch: Satudarah-top niet op vrije voeten
donderdag 12 oktober 00:00

De uit Maastricht afkomstige Paul M. en twee andere bestuursleden van motorclub Satudarah kunnen nog zeker 45 dagen worden vastgehouden. De drie werden vorige maand opgepakt op verdenking van deelname aan een criminele organisatie die zich bezighoudt met afpersing, geweld, wapenbezit en drugshandel..

Handlangers van de in Roermond opgesloten Benaouf A. wilden woensdag een helikopter gebruiken om hem te bevrijden. A. is een kopstuk in de Mocro-oorlog, een bloedige strijd tussen criminelen in Amsterdam. De politie wist de ontsnapping te verijdelen. Hierbij werd in Roosteren een man doodgeschoten na een wilde achtervolging.

De veroordeelde Kevin H. uit Schinveld gaat in hoger beroep tegen de celstraf van anderhalf jaar die hij twee weken geleden kreeg. Samen met twee anderen zou H. zich hebben schuldig gemaakt aan meerdere brandstichtingen in 2014. Branden die hij als lid van de vrijwillige brandweer zelf mocht blussen. .

Wat de Limburgse vlaaikeuring betreft is de lekkerste vlaai dit jaar opnieuw te vinden in Stramproy. Bakker Joost Snijders is voor de tweede keer uitgeroepen tot beste vlaaienbakker. En dan moeten we van de jury vooral de appel- en de linzenvlaai proeven.

's Ochtends op de hoogte van het vroege nieuws. Maandag tot vrijdag rond 8:00 uur in je mailbox.

Tegen lunchtijd even het belangrijkste nieuws checken? Je krijgt ‘m elke werkdag rond 12:00 uur.

Het weer in Limburg
woensdag 21 maart 19:20 Zwaar bewolkt Maastricht 3.8 °C WZW 2 Min: -4 Max: 7
Evenementen