Meer nieuws
Tempeleers verwelkomen 4 nieuwe krachten
maandag 06 november 10:30

Stadsvastelaovendsvereineging De Tempeleers heeft zich versterkt met vier nieuwe krachten. Het gaat om Iwan Bruijnzeels, Peter Regout, Remy Rousseau en Wim Lousberg. De vier worden tijdens de openbare jaarvergadering van 17 november 2017, die in de Bonbonnière om 20:11 uur plaatsvindt geïnstalleerd. 

Iwan Bruijnzeels is al 6 jaren aan de Tempeleers verbonden als burgermedewerker bij de commissie PR. Hij blijft ook in deze commissie actief. Peter Regout is vicevoorzitter bij het Garderizzjemint “De Kachelpiepers” en gaat de ‘linking pin’ vormen tussen deze vereniging en De Tempeleers, daarnaast gaat hij zitting nemen in de financiële commissie. Remy Rousseau en Wim Lousberg zijn helemaal nieuw bij de club en gaan eveneens de financiële commissie ondersteunen.

Hieronder treft u de achtergrond per nieuwe Tempeleer aan. 

Tegenover de komst van de vier nieuwe Tempeleers, neemt de vereniging afscheid van Willem Kroon. Kroon heeft zich de afgelopen 14-jaar zeer verdienstelijk ingezet bij de commissie Binnengebeuren en het KTB (technische commissie) in het bijzonder. De Tempeleers bedanken Willem voor zijn inspanningen voor de Mestreechter Vastelaovend en zijn hem zeer erkentelijk. 

Achtergrond nieuwe Tempeleers: 

Iwan Bruijnzeels:

Ik ben 45 jaar, getrouwd met Mascha en vader van Jean-Maurice, Cédric en Aimée. Verder hebben we een poes Plumeau (een Mainecoon-vrouwtje), konijn Foxy en een paar vissen.
Ik ben -samen met 2 anderen- eigenaar van Spartacus-AIM en daarbij werkzaam als consultant in de IT. Maastricht en carnaval zitten mij al van kinds af aan in mijn bloed. Ik ben secretaris van Veldeke Krink Mestreech en presentator/DJ van het radioprogramma Kaffee “Eus Mestreech” bij RTV-Maastricht. Daarnaast ben ik drager van Onze Lieve Vrouw bij het dragersgilde “Sterre der Zee”, zit ik in de ouderraad van de Nutsschool en in de werkgroep “Op weg naar de Heiligdomsvaart 2018”. Mijn hobby’s zijn vakantie, computeren, muziek draaien en sport kijken (wielrennen, formule 1 en MVV). Ik hoor al ruim 6 jaar bij de Tempeleersfamilie als burgermedewerker in de PR-commissie en werk daar aan het jaarverslag, de social media, filmpjes en losse projecten. Dat zal ook mijn taak als Tempeleer blijven en wie weet wat nog meer… 

Peter Regout:
Mijn leeftijd is 5x11 jaar. Ik ben geboren en getogen Maastrichtenaar in (zoals de naam al doet vermoeden) een Maastrichtse familie. Ik ben getrouwd en heb drie kinderen. Ik ben werkzaam bij La Bergere Apartments, een servicebedrijf dat zich bezig houdt met de verhuur van full serviced appartementen aan expats. Ik ben een echte verenigingsman en heb al kennis kunnen maken met de Tempeleers toen ik tussen 1979 en 1985, als jongetje van 16, Kachelpieper was. Tegenwoordig ben ik opnieuw aan dat Garderizzjemint verbonden als vicevoorzitter. Ik heb hart voor tradities, maar zeker ook voor de Maastrichter carnaval. Zo hoop ik dat ik als Tempeleer kan bijdragen in het doorgeven van een echte Maastrichtse traditie, met veel “sjariteit” en gevoel. 

Remy Rousseau:

Ik ben 44 jaar en geboren en getogen in Maastricht. Ik ben getrouwd met kunstenares Famke Rousseau, vader van twee kinderen en baas van twee honden. In het dagelijks leven ben ik P&O manager bij Zio (koepelorganisatie van huisartsen, pedicuren en fysiotherapeuten in Maastricht). Daarnaast doe ik de PR en administratie van mijn vrouw en organiseer ik (mede) haar exposities. Als hobby ga ik graag met mijn zoon naar MVV en doe ik aan hardlopen. Ook ik wil mij vol overgave inzetten om de tradities vaan carnaval in Maastricht in stand te houden en door te kunnen geven aan de volgende generaties.  

Wim Lousberg:

Ik ben 55 jaar, getrouwd en heb twee kinderen. Ik woon in het Jekerkwartier en in het dagelijks leven geef ik als directeur leiding aan het Shared Service Centrum Zuid-Limburg (o.a. Inkoop, ICT en personeelsdiensten verlenen aan de gemeenten Maastricht, Heerlen en Sittard-Geleen). In mijn vrije tijd speel ik graag een partijtje golf en ben ik een fanatieke hardloper. Ik treed tot tot het college van Tempeleers omdat ik graag echt iets wil doen om de geweldige traditie vaan de ‘Mestreechter Vastelaovend’ in stand te houden.

 

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:
Het weer in Limburg
zondag 19 november 18:59 Zwaar bewolkt Maastricht 5.3 °C WZW 2 Min: 4 Max: 9
Evenementen
Geboorteberichten
Kinderen
Heel gewoon, heel bijzonder gewoon een heel bijzondere vrouw.Na een periode van telkens afnemende gezondheid is toch nog onverwacht van ons heengegaan mijn lieve vrouw en zorgzame moeder Riet Hendriks - Vrenken Gerrit Hendriks Zij overleed op 70 jarige leeftijd.Roggel: Gerrit Hendriks Roggel: Dirk Hendriks Familie Vrenken Familie Hendriks 13 november 2017, Grote Laak 1a, 6088 NJ Roggel De plechtige uitvaartdienst wordt gehouden zaterdag 18 november om 10.30 uur in de parochiekerk van de H. Petrus te Roggel, waarna we Riet begeleiden naar haar laatste rustplaats op het parochiekerkhof te Roggel.Vrijdag is er om 19.00 uur een avondwake voor Riet in de parochiekerk.Riet ligt opgebaard in Evers Uitvaarthuis, Heythuyserweg 23, 6085 NH Horn, waar vrijdag na de avondwake gelegenheid is om persoonlijk afscheid van haar te nemen.Bloemen zijn welkom, maar een gift aan de Nierpatiëntenvereniging Roermond wordt zeer gewaardeerd. Collectebussen staan op de condoleancetafel.Een speciaal woord van dank aan het personeel van afdeling A3 en dr. Huitema van het Laurentius Ziekenhuis te Roermond voor alle zorg voor Riet.Mocht u geen persoonlijke kennisgeving ontvangen, wilt u dan deze aankondiging als zodanig beschouwen.
Becir en Jose Taci 50 jaar getrouwd 15 november 1967-2017 Trots op jullie… Natascha, Shtrojera en Kujtessa 50
Becir en Jose Taci 50 jaar getrouwd 15 november 1967-2017 Trots op jullie… Natascha, Shtrojera en Kujtessa 50
Becir en Jose Taci 50 jaar getrouwd 15 november 1967-2017 Trots op jullie… Natascha, Shtrojera en Kujtessa 50
Geboren Eva Anna Maria Wolfs op 7 november 2017 uit Andrea Wolf en George Wolfs p/a huisartspraktijk Patersbaan 11A 6211 LZ Maastricht