Meer nieuws
Mondi Maastricht adopteert wens Saar
dinsdag 07 november 08:15

Het verpakkingsbedrijf Mondi Group, vestiging Maastricht, toont haar maatschappelijke betrokkenheid door de wensadoptie van Saar uit Vierlingsbeek. Saar is 5 jaar en heeft leukemie. Make-A-Wish Nederland vervulde eind oktober haar allerliefste wens om zich een keer een echte prinses te voelen. 

Mondi Maastricht heeft een steunfonds waaruit donaties gedaan worden aan goede doelen. Medebeheerster van dat fonds, Manon Pluymaekers: “Make-A-Whish leek ons een mooi doel. Het doet ons goed om te weten dat we een kind gelukkig kunnen maken dat ernstig ziek is en daardoor het ziek zijn voor even kan vergeten. Helaas kunnen we Saar niet beter maken maar onze verwachtingen zijn wel dat we haar en haar familie een onvergetelijke ervaring zonder zorgen kunnen bezorgen.” 

Wensvervulling Saar

Saar werd eind oktober thuis opgehaald met een limousine. Na het zien van de knalroze bolide zei ze adrem: "dat is toch helemaal niet middeleeuws?!" Vervolgens werd ze samen met haar broertje en ouders naar Kasteel Maurick in Vught gereden waar ze koninklijk ontvangen werd. Daarna werd Saar omgetoverd tot een heuse prinses en kreeg ze de ‘opdracht’ om naar het zoekgeraakte geld en de uitnodigingen voor het feest van die avond te zoeken. Samen met twee zogenaamde bosfreules slaagde ze daar in. En ’s avonds tijdens het feest straalde Saar van vreugde. En daarmee was voor de twee aanwezigen van Mondi de wensadoptie geslaagd. 

Wensadoptie

Een bedrijf kan kiezen voor een wensadoptie om een directe koppeling te maken tussen donatie en de wensvervulling. Daarbij kan het bedrijf een voorkeur voor een bepaald thema of specifieke regio aangeven. Make-A-Wish Nederland wijst het bedrijf een binnenlandse wens toe. Bij een 3-sterren adoptie, waarvoor Mondi koos, mogen van het bedrijf twee personen bij de wensvervulling aanwezig zijn en zo kunnen zij het effect van de wens meebeleven. Meer informatie over de wensadoptie: http://www.makeawishnederland.org/bedrijven/wensadoptie/

 

 

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Make a Wish

Mondi Group Maastricht

Het weer in Limburg
zondag 19 november 18:59 Zwaar bewolkt Maastricht 5.3 °C WZW 2 Min: 4 Max: 9
Evenementen
Geboorteberichten
Kinderen
Heel gewoon, heel bijzonder gewoon een heel bijzondere vrouw.Na een periode van telkens afnemende gezondheid is toch nog onverwacht van ons heengegaan mijn lieve vrouw en zorgzame moeder Riet Hendriks - Vrenken Gerrit Hendriks Zij overleed op 70 jarige leeftijd.Roggel: Gerrit Hendriks Roggel: Dirk Hendriks Familie Vrenken Familie Hendriks 13 november 2017, Grote Laak 1a, 6088 NJ Roggel De plechtige uitvaartdienst wordt gehouden zaterdag 18 november om 10.30 uur in de parochiekerk van de H. Petrus te Roggel, waarna we Riet begeleiden naar haar laatste rustplaats op het parochiekerkhof te Roggel.Vrijdag is er om 19.00 uur een avondwake voor Riet in de parochiekerk.Riet ligt opgebaard in Evers Uitvaarthuis, Heythuyserweg 23, 6085 NH Horn, waar vrijdag na de avondwake gelegenheid is om persoonlijk afscheid van haar te nemen.Bloemen zijn welkom, maar een gift aan de Nierpatiëntenvereniging Roermond wordt zeer gewaardeerd. Collectebussen staan op de condoleancetafel.Een speciaal woord van dank aan het personeel van afdeling A3 en dr. Huitema van het Laurentius Ziekenhuis te Roermond voor alle zorg voor Riet.Mocht u geen persoonlijke kennisgeving ontvangen, wilt u dan deze aankondiging als zodanig beschouwen.
Becir en Jose Taci 50 jaar getrouwd 15 november 1967-2017 Trots op jullie… Natascha, Shtrojera en Kujtessa 50
Becir en Jose Taci 50 jaar getrouwd 15 november 1967-2017 Trots op jullie… Natascha, Shtrojera en Kujtessa 50
Becir en Jose Taci 50 jaar getrouwd 15 november 1967-2017 Trots op jullie… Natascha, Shtrojera en Kujtessa 50
Geboren Eva Anna Maria Wolfs op 7 november 2017 uit Andrea Wolf en George Wolfs p/a huisartspraktijk Patersbaan 11A 6211 LZ Maastricht