Meer nieuws
Starting a business in the Netherlands
woensdag 08 november 10:30

Voor internationals die een eigen bedrijf willen starten in Zuid Limburg vindt op donderdag 9 november het evenement Starting a business in the Netherlands plaats

Het aantal internationale zelfstandigen in Zuid-Limburg stijgt sinds 2015. Er is veel belangstelling onder internationals om een eigen bedrijf te starten. Dit evenement is een initiatief van Holland Expat Center South (Maastricht Region) in samenwerking met Starterscentrum Limburg, Bedrijfscontactpunt Maastricht, LIOF en Baat accountants & adviseurs, deze laatste is een van de officiële partners van het expat center. Veel voorkomende vragen zoals: welke belastingen moet ik betalen?, welke formaliteiten zijn er om een eigen bedrijf op te starten?, zijn er juridische kaders waar ik me aan moet houden? en bij wie moet ik zijn als ik een eigen zaak wil beginnen? zullen aan bod komen tijdens de avond.

Het Holland Expat Center organiseert regelmatig evenementen en workshops voor internationals die in de regio Maastricht wonen en/of werken. Naast Starting a business in the Netherlands op 9 november vinden ook drie tax return sessions plaats in 2018.

Het Holland Expat Center is de one-stop shop voor alle international professionals in de regio. Het expat center ontzorgt door alle publieke en private dienstverlening die een international nodig heeft in de periode na aankomst in Nederland zoveel mogelijk op één plek en op één moment aan te bieden. Het is de plek waar internationals altijd terecht kunnen met hun vragen. Het expat center ontplooit, faciliteert of initieert projecten die het aantrekken en behoud van internationaal talent bevorderen.

Wat :Starting a business in the Netherlands

Wanneer: 9 november van 19:00 – 21:00 uur

Waar: LIOF, Boschstraat 76, Maastricht

Voor: internationals

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Holland Expat Center South

Het weer in Limburg
zondag 19 november 18:58 Zwaar bewolkt Maastricht 5.3 °C WZW 2 Min: 4 Max: 9
Evenementen
Geboorteberichten
Kinderen
Heel gewoon, heel bijzonder gewoon een heel bijzondere vrouw.Na een periode van telkens afnemende gezondheid is toch nog onverwacht van ons heengegaan mijn lieve vrouw en zorgzame moeder Riet Hendriks - Vrenken Gerrit Hendriks Zij overleed op 70 jarige leeftijd.Roggel: Gerrit Hendriks Roggel: Dirk Hendriks Familie Vrenken Familie Hendriks 13 november 2017, Grote Laak 1a, 6088 NJ Roggel De plechtige uitvaartdienst wordt gehouden zaterdag 18 november om 10.30 uur in de parochiekerk van de H. Petrus te Roggel, waarna we Riet begeleiden naar haar laatste rustplaats op het parochiekerkhof te Roggel.Vrijdag is er om 19.00 uur een avondwake voor Riet in de parochiekerk.Riet ligt opgebaard in Evers Uitvaarthuis, Heythuyserweg 23, 6085 NH Horn, waar vrijdag na de avondwake gelegenheid is om persoonlijk afscheid van haar te nemen.Bloemen zijn welkom, maar een gift aan de Nierpatiëntenvereniging Roermond wordt zeer gewaardeerd. Collectebussen staan op de condoleancetafel.Een speciaal woord van dank aan het personeel van afdeling A3 en dr. Huitema van het Laurentius Ziekenhuis te Roermond voor alle zorg voor Riet.Mocht u geen persoonlijke kennisgeving ontvangen, wilt u dan deze aankondiging als zodanig beschouwen.
Becir en Jose Taci 50 jaar getrouwd 15 november 1967-2017 Trots op jullie… Natascha, Shtrojera en Kujtessa 50
Becir en Jose Taci 50 jaar getrouwd 15 november 1967-2017 Trots op jullie… Natascha, Shtrojera en Kujtessa 50
Becir en Jose Taci 50 jaar getrouwd 15 november 1967-2017 Trots op jullie… Natascha, Shtrojera en Kujtessa 50
Geboren Eva Anna Maria Wolfs op 7 november 2017 uit Andrea Wolf en George Wolfs p/a huisartspraktijk Patersbaan 11A 6211 LZ Maastricht