Meer nieuws
Bert Jongen beoogd wethouder Maastricht
vrijdag 10 november 08:00

De fractie van D66 Maastricht draagt Bert Jongen voor als beoogd wethouder cultuur, onderwijs, jeugdzorg, gezondheid en student & stad. Bert Jongen (61) is sinds 1992 – met een korte onderbreking – raadslid en nu onder meer vice-voorzitter van de gemeenteraad.

Op 12 december neemt de gemeenteraad een besluit over de opvolging van Mieke Damsma. De huidige D66-wethouder cultuur, onderwijs, jeugdzorg, gezondheid en student & stad wordt burgemeester van de gemeente Midden-Drenthe.

Fractievoorzitter Franca Eurlings-Tonnaer: “We hebben een zorgvuldige afweging gemaakt. Een onafhankelijke adviescommissie heeft gesprekken gevoerd met verschillende kandidaten. De fractie heeft het advies van de commissie unaniem overgenomen. Bert Jongen heeft de kennis en ervaring om zich snel in te kunnen werken in de verschillende dossiers. Hij heeft een uitstekend netwerk in de partij en binnen Maastricht en kan verbindend optreden richting fractie en College.”

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Bert Jongen

Het weer in Limburg
zondag 19 november 18:55 Zwaar bewolkt Maastricht 5.3 °C WZW 2 Min: 4 Max: 9
Evenementen
Geboorteberichten
Kinderen
Heel gewoon, heel bijzonder gewoon een heel bijzondere vrouw.Na een periode van telkens afnemende gezondheid is toch nog onverwacht van ons heengegaan mijn lieve vrouw en zorgzame moeder Riet Hendriks - Vrenken Gerrit Hendriks Zij overleed op 70 jarige leeftijd.Roggel: Gerrit Hendriks Roggel: Dirk Hendriks Familie Vrenken Familie Hendriks 13 november 2017, Grote Laak 1a, 6088 NJ Roggel De plechtige uitvaartdienst wordt gehouden zaterdag 18 november om 10.30 uur in de parochiekerk van de H. Petrus te Roggel, waarna we Riet begeleiden naar haar laatste rustplaats op het parochiekerkhof te Roggel.Vrijdag is er om 19.00 uur een avondwake voor Riet in de parochiekerk.Riet ligt opgebaard in Evers Uitvaarthuis, Heythuyserweg 23, 6085 NH Horn, waar vrijdag na de avondwake gelegenheid is om persoonlijk afscheid van haar te nemen.Bloemen zijn welkom, maar een gift aan de Nierpatiëntenvereniging Roermond wordt zeer gewaardeerd. Collectebussen staan op de condoleancetafel.Een speciaal woord van dank aan het personeel van afdeling A3 en dr. Huitema van het Laurentius Ziekenhuis te Roermond voor alle zorg voor Riet.Mocht u geen persoonlijke kennisgeving ontvangen, wilt u dan deze aankondiging als zodanig beschouwen.
Becir en Jose Taci 50 jaar getrouwd 15 november 1967-2017 Trots op jullie… Natascha, Shtrojera en Kujtessa 50
Becir en Jose Taci 50 jaar getrouwd 15 november 1967-2017 Trots op jullie… Natascha, Shtrojera en Kujtessa 50
Becir en Jose Taci 50 jaar getrouwd 15 november 1967-2017 Trots op jullie… Natascha, Shtrojera en Kujtessa 50
Geboren Eva Anna Maria Wolfs op 7 november 2017 uit Andrea Wolf en George Wolfs p/a huisartspraktijk Patersbaan 11A 6211 LZ Maastricht