Meer nieuws
Meet & Greet Carlos Ruiz Zafón bij boekhandel Dominicanen
zaterdag 11 november 07:30

Het Labyrint der geesten is de indrukwekkende finale van het vierluik Het Kerkhof der Vergeten Boeken van Carlos Ruiz Zafón! De bestsellerreeks die begon met De schaduw van de wind.  Zafón is 11 november van 10.45 tot 11.45 uur bij Boekhandel Dominicanen voor een meet & greet. Uiteraard zal hij zijn boeken dan ook signeren.

Het labyrint der geesten is een wervelend verhaal vol passie, intrige en avonturen in het mysterieuze Barcelona en is een eerbetoon aan de wereld van het boek. Opnieuw trakteert  Carlos Ruiz Zafón ons op een wonderlijke, onvergetelijke reis door zijn magische universum.

Carlos Ruiz Zafón (1964, Barcelona) is een van de meest gelezen en geliefde auteurs ter wereld. Met zijn roman De schaduw van de wind, het eerste deel in het vierluik ‘Het Kerkhof der Vergeten Boeken’, brak hij internationaal door. Het werd gevolgd door Het spel van de engel en De gevangene van de hemel. De Nederlandse vertaling van het langverwachte vierde deel Het labyrint der geesten verscheen deze week.

De boeken spelen zich telkens af in het mysterieuze Barcelona en zitten vol onvergetelijke terugkerende personages. Vele miljoenen exemplaren gingen wereldwijd over de toonbank, het werk is in meer dan 50 talen verschenen en werd bekroond met talrijke literaire prijzen.

Het labyrint der geesten

Spanje in de late jaren ’50: Een opdracht van de geheime dienst brengt de eigenzinnige Alicia Gris van Madrid terug naar haar geboortestad Barcelona. Zij moet de plotselinge verdwijning van minister Mauricio Valls ophelderen, wiens duistere geschiedenis hem in lijkt te halen. Hij heeft een geheimzinnig boek uit de reeks Het kerkhof der Vergeten Boeken in zijn bezit, dat Alicia pijnlijk aan haar eigen lot herinnert. Het voert haar naar de boekhandel Sempere & Zoon, in het hart van Barcelona. Maar de antwoorden die Alicia daar vindt, brengen niet alleen haar eigen leven in gevaar, maar ook dat van de mensen die haar dierbaar zijn.

 

 

 

 

 

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Carloz Ruiz Zafón

Het labyrint der geesten

Het weer in Limburg
dinsdag 24 april 20:20 Zwaar bewolkt Maastricht 15.3 °C WZW 2 Min: 8 Max: 15
Evenementen