Meer nieuws
Programma Sinterklaas aan de Maas
dinsdag 14 november 08:00

Sinterklaas is onderweg naar Nederland. Komende zaterdag komt hij aan in Maastricht. Na het welkomstwoord door onze Burgemeester, vertrekt de stoet naar het Stadhuis voor de Audiëntie.

Na een goede nachtrust, het was tenslotte een lange reis, verwelkomen wij hem op zondag met een groot muziekfeest in Centre Céramique van 11u00 tot 12u00 (toegang gratis). Vanaf die tijd is Sinterklaas en zijn Pieten elke woensdag, donderdag en vrijdag te bezoeken op Pakjesboot 21. Hier kunnen kids (groot en klein) de werkkamer zien (hier worden alle verlanglijstjes gelezen) en de keuken bezoeken (hier komen alle pepernoten vandaan). Je kunt zelfs rondneuzen in de slaapkamer van Sinterklaas, maar struikel niet over zijn pantoffels! Sinterklaas en zijn Pieten zorgen voor een werkelijk onvergetelijke ervaring aan boord (toegang €3 inclusief drankje via het Ticketoffice van Rederij Stiphout). Op zaterdag en zondag bezoek je de boot van Sinterklaas in combinatie met een vaartocht (vertrek elk uur vanaf 12u00 tot 16u00,  €9,75 volwassenen en €5,50 kinderen 4 t/m 12 jaar).

Dit jaar openen wij ook een Pieten Forum in Winkelcentrum Mosae Forum (elke woensdag, zaterdag en zondag). Hier kunnen de kinderen samen met Pieten lekker knutselen, goochelen en muziek maken. Ook is er een Meet & Greet met Sinterklaas (toegang gratis). Op woensdag 6 december zwaaien wij Sinterklaas uit vanaf het Stadhuis om 16u30. Via een korte stoet begeleiden wij Sinterklaas naar de Pakjesboot 21 aan de Maaspromenade. Wij bedanken hem voor de vele cadeautjes en wensen hem een behouden vaart. We hopen dat hij volgend jaar weer naar Maastricht komt....... 

Voor meer informatie zie : www.sinterklaasaandemaas.nl

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Sinterklaas aan de Maas

Sinterklaas

Het weer in Limburg
dinsdag 21 november 08:52 Zwaar bewolkt en regen Maastricht 10.1 °C ZW 4 Min: 10 Max: 12
Evenementen
Geboorteberichten
Kinderen
Heel gewoon, heel bijzonder gewoon een heel bijzondere vrouw.Na een periode van telkens afnemende gezondheid is toch nog onverwacht van ons heengegaan mijn lieve vrouw en zorgzame moeder Riet Hendriks - Vrenken Gerrit Hendriks Zij overleed op 70 jarige leeftijd.Roggel: Gerrit Hendriks Roggel: Dirk Hendriks Familie Vrenken Familie Hendriks 13 november 2017, Grote Laak 1a, 6088 NJ Roggel De plechtige uitvaartdienst wordt gehouden zaterdag 18 november om 10.30 uur in de parochiekerk van de H. Petrus te Roggel, waarna we Riet begeleiden naar haar laatste rustplaats op het parochiekerkhof te Roggel.Vrijdag is er om 19.00 uur een avondwake voor Riet in de parochiekerk.Riet ligt opgebaard in Evers Uitvaarthuis, Heythuyserweg 23, 6085 NH Horn, waar vrijdag na de avondwake gelegenheid is om persoonlijk afscheid van haar te nemen.Bloemen zijn welkom, maar een gift aan de Nierpatiëntenvereniging Roermond wordt zeer gewaardeerd. Collectebussen staan op de condoleancetafel.Een speciaal woord van dank aan het personeel van afdeling A3 en dr. Huitema van het Laurentius Ziekenhuis te Roermond voor alle zorg voor Riet.Mocht u geen persoonlijke kennisgeving ontvangen, wilt u dan deze aankondiging als zodanig beschouwen.
Becir en Jose Taci 50 jaar getrouwd 15 november 1967-2017 Trots op jullie… Natascha, Shtrojera en Kujtessa 50
Becir en Jose Taci 50 jaar getrouwd 15 november 1967-2017 Trots op jullie… Natascha, Shtrojera en Kujtessa 50
Becir en Jose Taci 50 jaar getrouwd 15 november 1967-2017 Trots op jullie… Natascha, Shtrojera en Kujtessa 50
Geboren Eva Anna Maria Wolfs op 7 november 2017 uit Andrea Wolf en George Wolfs p/a huisartspraktijk Patersbaan 11A 6211 LZ Maastricht