Meer nieuws
Meet & greet Yvette van Boven van Koken met Van Boven
dinsdag 14 november 10:30

Koken met Van Boven is het kookprogramma van de VPRO waarin Yvette van Boven iedere aflevering heerlijke gerechten bereidt met lokale ingrediënten. Donderdag 16 november is zij de eerste kookboekenschrijver bij Boekhandel Dominicanen in de kookboeken7daagse! Yvette signeert  vanaf 19.00 uur haar boeken en gaat graag in gesprek met haar fans, dus als er nog een vraag is die u haar altijd hebt willen stellen.

Home Made, het eerste kookboek van Yvette van Boven, was een bestseller en werd uitgeroepen tot Kookboek van het Jaar. Daarna verscheen nog een aantal boeken: Home Made Winter (2011), Home Made Zomer (2013), Home Baked (2014) en "Home sweet Home Iers comfort food" (2017).

Het laatste boek van Yvette van Boven,  Home Sweet Home XMAS, is zojuist verschenen:

Een romantisch eerste ‘kerstje’ voor twee? Een lekker winters etentje? Of een kerst met de complete schoonfamilie over de vloer: met dit kerstkookboek van Yvette van Boven komt iedereen goed beslagen ten ijs. Home Sweet Home XMAS staat vol tips over hoe u een kerst kunt hebben zonder stress of paniek. De recepten zijn verdeeld in voorbereiden en bereiden, zodat de thuischef precies weet waar hij of zij aan toe is en ook zelf nog van het gezelschap kan genieten. Van papajasoep met kreeft tot een champagnebowl met cranberry’s, of wat dacht u van terrine van zachte prei, zalm en geitenroom en bloedsinaasappel-meringuetaartjes toe? Met de recepten, menusuggesties en de vele praktische ‘ontstresstips’ van Yvette zal het kerstdiner gegarandeerd een succes worden.

zie ook  https://www.vpro.nl/programmas/koken-met-van-boven.html  

Kookboeken7Daagse

Op 11 november is de Kookboeken7daagse 2017 gestart. Deze hele week staat het kookboek centraal. Boekhandel Dominicanen viert dit door extra flink uit te pakken met een smakelijk kookboekenweekend! Op donderdag 16, zaterdag 18 en zondag 19 november zal onze boekhandel gevuld zijn met bekende koks, heerlijke hapjes en bijpassende drankjes. En het mooie is: jij kunt alles proeven! Daarnaast organiseren we een kookwedstrijd en een foodporn-challenge op Instagram. Kijk voor meer informatie op: www.boekhandeldominicanen.nl . Doe mee en maak kans leuke prijzen!

 

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Koken met Van Boven

Kookboeken

Het weer in Limburg
zondag 19 november 18:58 Zwaar bewolkt Maastricht 5.3 °C WZW 2 Min: 4 Max: 9
Evenementen
Geboorteberichten
Kinderen
Heel gewoon, heel bijzonder gewoon een heel bijzondere vrouw.Na een periode van telkens afnemende gezondheid is toch nog onverwacht van ons heengegaan mijn lieve vrouw en zorgzame moeder Riet Hendriks - Vrenken Gerrit Hendriks Zij overleed op 70 jarige leeftijd.Roggel: Gerrit Hendriks Roggel: Dirk Hendriks Familie Vrenken Familie Hendriks 13 november 2017, Grote Laak 1a, 6088 NJ Roggel De plechtige uitvaartdienst wordt gehouden zaterdag 18 november om 10.30 uur in de parochiekerk van de H. Petrus te Roggel, waarna we Riet begeleiden naar haar laatste rustplaats op het parochiekerkhof te Roggel.Vrijdag is er om 19.00 uur een avondwake voor Riet in de parochiekerk.Riet ligt opgebaard in Evers Uitvaarthuis, Heythuyserweg 23, 6085 NH Horn, waar vrijdag na de avondwake gelegenheid is om persoonlijk afscheid van haar te nemen.Bloemen zijn welkom, maar een gift aan de Nierpatiëntenvereniging Roermond wordt zeer gewaardeerd. Collectebussen staan op de condoleancetafel.Een speciaal woord van dank aan het personeel van afdeling A3 en dr. Huitema van het Laurentius Ziekenhuis te Roermond voor alle zorg voor Riet.Mocht u geen persoonlijke kennisgeving ontvangen, wilt u dan deze aankondiging als zodanig beschouwen.
Becir en Jose Taci 50 jaar getrouwd 15 november 1967-2017 Trots op jullie… Natascha, Shtrojera en Kujtessa 50
Becir en Jose Taci 50 jaar getrouwd 15 november 1967-2017 Trots op jullie… Natascha, Shtrojera en Kujtessa 50
Becir en Jose Taci 50 jaar getrouwd 15 november 1967-2017 Trots op jullie… Natascha, Shtrojera en Kujtessa 50
Geboren Eva Anna Maria Wolfs op 7 november 2017 uit Andrea Wolf en George Wolfs p/a huisartspraktijk Patersbaan 11A 6211 LZ Maastricht