Meer nieuws
MVV Maastricht en de Jupiler League steunen Veteranen
donderdag 07 december 12:00

Tijdens speelronde 17 en 18 wordt namens de Jupiler League landelijk aandacht gegeven aan de Veteranen die ons land gediend hebben in oorlogsomstandigheden of tijdens vredesmissies in internationaal verband. Nederland telt zo’n 113.750 veteranen die het verdienen om hiervoor in het zonnetje te worden gezet.

MVV Maastricht geeft onder andere invulling aan dit thema tijdens de thuiswedstrijd op vrijdag 15 december tegen Jong AZ (20.00 uur).

Voortraject

MVV Maastricht bezoekt, samen met drie oorlogsveteranen, op vrijdag 8 december a.s.de Aloysiusschool (13.15 uur) in Maastricht. In groep 7 zullen de heer Bobbe, de heer Crescente en de heer Radder de kinderen een interessante les geven over het dienen in oorlogsomstandigheden. Zo komen onder andere aan bod:

*Omgaan met verschillende culturen en diversiteit;

*Met respect met elkaar omgaan;

*Vertrouwen op elkaar;

*Samenwerken in een team;

*De dialoog aangaan. 

Wedstrijddag

Op de wedstrijddag wordt er op verschillende manieren aandacht geschonken aan de Veteranen. MVV Maastricht nodigt dan ook alle Veteranen uit de regio Maastricht uit om de wedstrijd MVV Maastricht - Jong AZ te bezoeken.

Veteranen die gebruik willen maken van de speciale ticketactie of die graag aanwezig willen zijn en in de erehaag op het veld willen plaatsnemen, kunnen contact opnemen met Maarten Ritzen - CPO MVV Maastricht (email: maarten.ritzen@mvv.nl ).

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

MVV

Jupiler-league

Veteranen

Het weer in Limburg
zondag 20 mei 13:31 Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder) Maastricht 20.5 °C ONO 3 Min: 7 Max: 23
Evenementen