Begeleider Mondriaan 25-01-2024

  1. Begeleider Mondriaan 25-01-2024

Werken in Limburg

 

Introductie vacature 

Voor onze Dagbesteding in zowel Maastricht als ook Parkstad zoeken we enthousiaste en behulpzame begeleiders (32-36 u/w). Heb jij affiniteit met volwassenen met een ernstige psychiatrische aandoening en weet je jouw kennis van psychiatrische ziektebeelden te vertalen naar passende activiteiten voor onze cliënten? We zoeken jou omdat je daadkrachtig, creatief en behulpzaam bent. Heb je technisch inzicht, houd je van koken of ben je juist sportief aangelegd? Bij ons vind je dan je weg wel.

Interesse?
We horen het graag!

Je hebt geduld en een goed gevoel voor humor. Jouw positieve instelling en enthousiasme werken aanstekelijk! En je team? Dat staat te popelen om kennis met je te maken!

Werken bij Inloop & Dagbesteding

Inloop & Dagbesteding (sector Preventie & Participatie) biedt begeleiding aan volwassenen met een ernstige psychiatrische aandoening waarvan de gevolgen op meerdere levensgebieden zichtbaar zijn. Als begeleider biedt je deze doelgroep activiteiten met als doel: het bieden van structuur, het doorbreken van isolement en het opbouwen en onderhouden van zelfvertrouwen en sociale contacten.

Maastricht

Binnen Maastricht hebben we diverse locaties waar we dagbesteding aanbieden. De locatie aan de Frankenstraat biedt dagbesteding aan in een arbeidsmatige, ontspannende, culinaire of sportieve vorm. Denk hierbij onder andere aan de fietswerkplaats, assemblage, kookworkshops of sporten onder begeleiding. Daarnaast zijn op diverse locaties in de wijk actief en/ of werken we intensief samen met ketenpartners. Wij zijn een enthousiast, gezellig, dynamisch en ambitieus zelf-organiserend team in ontwikkeling. Kortom; een team dat zelf vorm geeft aan de werkzaamheden binnen de dagbesteding vanuit een positieve benadering.

Parkstad

De locatie de Brök in Heerlen is een dynamische dagbestedingslocatie waar diverse werkzaamheden plaatsvinden. Wij bieden arbeidsmatige dagbesteding aan op de verschillende afdelingen: Assemblage, houtwerkplaats, mozaïek project, computer en telefoon project Upgrade. Voor deze afdeling zoeken we een enthousiaste werkbegeleider die cliënten ondersteund in het uitvoeren van deze werkzaamheden.

Wij zijn een divers, ambitieus team, jong en oud. Onze verschillende kwaliteiten, eigenschappen en kenmerken maken van ons een dynamisch team. We zetten de eerste stappen richting een zelforganiserend team en staan voor volop ontwikkelingen. We zoeken een collega die samen met ons de veranderende toekomst tegenmoet gaat!

Past deze functie bij jou?

Je zorgt voor de nodige structuur en veiligheid (naleving huisregels e.d.) en stimuleert, motiveert en activeert hierbij de cliënt. Een deel van de cliënten begeleid je in nauwe samenwerking met de behandelaren, casemanagers of verwijzers. Je bereidt cliënten ook voor op een werkplek buiten de dagbesteding. Je bent enthousiast, je toont initiatief, weet van aanpakken en bent behulpzaam. Iemand die er staat en kritisch is. Je hebt een eigen mening, bent direct en communicatief sterk. Anderen empoweren is helemaal jouw ding. Verder ben je collegiaal, heb je verantwoordelijkheidsgevoel en kijk je verder dan alleen jouw eigen specifieke taken. En tenslotte ben je een echte verbinder en sfeermaker binnen het team; open en met humor.

En het team? Dat is enthousiast, dynamisch en ambitieus en geeft zelf vorm aan de werkzaamheden binnen de dagbesteding, altijd vanuit een positieve benadering. Als jij je hierin thuis voelt en jouw kennis van psychiatrische ziektebeelden weet te vertalen naar passende activiteiten voor onze cliënten dan heb jij jouw nieuwe uitdaging gevonden.

Wat zeggen onze collega's?

"Na een paar weken merken cliënten zelf ook wat het met hen doet. Uiteindelijk komen ze met plezier. Dat te bereiken vind ik een uitdaging. Als het lukt, geniet ik daar enorm van," zegt een van onze medewerkers van de Dagbesteding.

"

Dit neem je mee

  • Je hebt een opleiding maatschappelijke zorg (mbo), Social Work (hbo) of Verpleegkunde (mbo-hbo) afgerond. Ben je verpleegkundige dan beschik je ook over een geldige BIG-registratie;
  • Je hebt meerdere jaren relevante werkervaring en affiniteit met volwassenen met een ernstige psychiatrische aandoening. Je weet je jouw kennis van psychiatrische ziektebeelden te vertalen naar passende activiteiten.
  • Je werkt zelfstandig maar draait ook graag mee in teamverband. Werken in avonden en weekenden komt incidenteel voor en daar sta je voor open.

Wat wij bieden

Geschikte kandidaten krijgen bij Mondriaan direct een vast contract. Het salaris bedraagt minimaal €2.870,-- en maximaal €3.863,-- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek (FWG 45 - CAO GGZ, kernfunctie agogisch werkende 2/verpleegkundige 2). Verder kun je rekenen op goede arbeidsvoorwaarden, Mondriaan Benefits en veel leer- en ontwikkelmogelijkheden. Bekijk alle voordelen van Mondriaan als werkgever.

Wij zijn Mondriaan

Wij zijn er voor alle Zuid-Limburgers. Samen met een breed netwerk, werken we aan een mentaal gezondere samenleving. We bieden preventie, ondersteuning, begeleiding en behandeling. Zoveel mogelijk in de eigen omgeving. Hiermee vergroten we de mentale veerkracht en weerbaarheid van de mensen die onze hulp vragen. We innoveren onze zorgverlening, investeren in onze professionele ontwikkeling en delen onze kennis en kunde. Meer informatie vind je op de Mondriaan website.

Heb je interesse?

Voor vragen of meer informatie over de functie kun je contact opnemen met , /de Grubbe, T .

Vacature eisen

Unknown

 

FunctietitelBegeleider
Indicatie salaris (min – max]2870 – 3863
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 36
ContactgegevensUnknown , Unknown Unknown
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieMaastricht, Limburg,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijmondriaan.nl/vacatures/begeleider-voor-inloop-dagbesteding

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Limburglokaal.com

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Limburg en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.