BI Specialist Maastricht UMC-Holding 29-01-2024

 1. BI Specialist Maastricht UMC-Holding 29-01-2024

Werken in Limburg

 

Introductie vacature 

BI Specialist

Vacature

Als lid van het BI team ondersteun je de MUMC+ organisatie bij het beantwoorden van informatievragen. Je ontwerpt, bouwt en test nieuwe applicaties binnen de BI omgeving. Daarnaast onderhoud en optimaliseer je de bestaande BI applicaties. Hierbij ben je in staat om eisen en wensen te vertalen naar een functioneel ontwerp.
Het beheer van het Epic Datawarehouse maakt deel uit van je reguliere werkzaamheden.
Je hebt het vermogen om inhoudelijke contacten met klanten en leveranciers te onderhouden. Je ondersteunt (domein) datastewards bij het realiseren van rapportages en draagt zorg voor het in productie nemen van nieuwe functionaliteiten en updates in overleg met betrokkenen. Uiteraard zorg je voor het up-to-date houden van documentatie, zoals werkinstructies en procedures .
Je werkzaamheden bestaan o.a. uit:

 • Participeren in BI projecten
 • Beheren van de BI omgeving
 • Ondersteuning (domein) datastewards en eindgebruikers
 • Oplossen van 2de lijns incidenten en serviceverzoeken
 • Automatiseren van beheertaken
 • Opstellen van werkinstructies
 • Contacten onderhouden met leveranciers (3e lijn)

Wat vragen wij van jou?

Je hebt een HBO werk- en denkniveau en bij voorkeur een opleiding in Technische ICT. Daarnaast heb je kennis van het werken met grote hoeveelheden data, archiveringsystemen en Microsoft SQL. Je hebt aantoonbaar enkele jaren ervaring als BI specialist en het is een pré als dit binnen een medische omgeving is.
Je hebt een sterk analytisch en probleemoplossend vermogen, bent resultaatgericht en in hoge mate zelfredzaam. Daarnaast ben je communicatief en organiserend sterk en kun je goed samenwerken in een team. Verder is het belangrijk dat je je staande kunt houden in een complexe en een dynamische omgeving. Vanzelfsprekend ben je leergierig en bereid te investeren in je persoonlijke ontwikkeling.
Voor deze functie geldt dat je voor aanvang van het dienstverband een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) moet kunnen overhandigen.


Het Servicebedrijf Medische Instrumentatie en Informatie Technologie faciliteert de MUMC+ organisatie bij zowel beheer als innovatie op het vlak van IT en medische apparatuur.
Het team Business Intelligence is onderdeel van de Unit Operations. Het levert rapportages m.b.t. de beantwoording van complexe en meer omvattende informatievragen binnen het aandachtsgebied BI, met als doel om optimale informatie te leveren ten behoeve van de (operationele, tactische en strategische) besturing en ontwikkeling van de MUMC+ organisatie.

Het betreft een arbeidsovereenkomst van 1 jaar voor gemiddeld 36 uur per week conform artikel 2.4.2 Cao umc, zijnde een tijdelijk contract vooruitlopend op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd als bedoeld in lid 3 van artikel 2.3 Cao umc.

Wat bieden wij?

De Cao universitair medische centra (umc) is op deze functie van toepassing.
Wij bieden je:

 • Eindejaarsuitkering van 8,3% van je bruto jaarsalaris;
 • Goede pensioenvoorziening bij het ABP;
 • Mogelijkheid om je collectief te verzekeren voor o.a. ziektekosten (umc) en arbeidsongeschiktheid (Loyalis);
 • Cao à la Carte, waaronder bijvoorbeeld een fietsregeling en fitnessabonnement;
 • Diverse incompany trainingen en mogelijkheid tot ontwikkeling via e-learning methodiek.

Afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt het salaris maximaal € 5.292,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling, conform schaal A10 van de Cao umc.

Voor meer informatie over de functie, de sollicitatieprocedure of overige vragen kun je contact opnemen met Team Recruitment. Bereikbaar iedere werkdag op telefoonnummer: of per mail:
Meer algemene informatie over arbeidsvoorwaarden en werken bij het Maastricht UMC+ is te vinden op www.werkenbijmumc.nl .

Vacature eisen

Unknown

 

FunctietitelApplicatiebeheerder
Indicatie salaris (min – max]5292 – 5292
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)36 – 36
ContactgegevensUnknown , Unknown Unknown
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieMaastricht, Limburg,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijmumc.nl/vacature/10605-02s0003q6p

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Limburglokaal.com

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Limburg en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.