Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Het weer en buienradar in Limburg
 
Het actuele weerbericht, voorspelling, verwachting 5 dagen vooruit en buienradar
Het eind van het rustige en droge weer is in zicht. Komende nacht passeert een eerste storing met regen, het is de aanzet tot een wisselvallige en vrij zachte werkweek.

Het eind van het rustige en droge weer is in zicht. Komende nacht passeert een eerste storing met regen, het is de aanzet tot een wisselvallige en vrij zachte werkweek.Vandaag is het grijs - en met uitzondering van het zuiden - eerst ook mistig. In de loop van de dag zal de mist oplossen. Het zuidoosten heeft nog de beste papieren voor wat zon in de middag. Het wordt 6 graden in het noordwesten en met wat zon kan het in Maastricht wel 10 graden worden. De zuidenwind neemt toe tot matig en aan zee tot vrij krachtig.Vanavond en vannacht is het bewolkt en trekt van van west naar oost een regengebied over het land. Het blijft zacht met een temperatuur die niet lager uitkomt dan 6 graden. Er staat een matige en aan zee (vrij) krachtige zuiden- tot zuidwestenwind.Morgen is een dag met veel bewolking en nauwelijks zon. Er vallen een aantal buien, vooral in de middag. In de middag gaat het in Limburg voor enige tijd regenen. In de loop van de avond gaat het vanuit het zuidwesten overal regenen. Het wordt 9 graden en de zuidwestenwind waait matig en aan zee vrij krachtig.De dagen erna verloopt de rest van de werkweek wisselvallig met op dinsdag enkele regen- en hagelbuien. Op woensdag vanuit het westen af en toe zon en naar het oosten wegtrekkende buien, op donderdag passeert een storing met regen. Dinsdag wordt het een graad of 6, daarna wordt het zachter met op donderdag 10 graden. Op dinsdag en woensdag staat er een stevige wind.  

 


Het weer in Limburg
zondag 26 januari 06:33 Zwaar bewolkt Maastricht 1.6 °C N 1 Min: 2 Max: 5
Evenementen