Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Het weer en buienradar in Limburg
 
Het actuele weerbericht, voorspelling, verwachting 5 dagen vooruit en buienradar
Een hogedrukgebied boven het zuidoosten van Europa zorgt voor een lenteachtig weekend met hoge temperaturen en volop zon! Voorlopig lijk het buiten meer op lente dan op winter!

Een hogedrukgebied boven het zuidoosten van Europa zorgt voor een lenteachtig weekend met hoge temperaturen en volop zon! Voorlopig lijk het buiten meer op lente dan op winter!Vanmorgen start de dag op veel plaatsen fris. Verder is het helder en schijnt de zon uitbundig. Aan het eind van de ochtend ligt de temperatuur tussen de 8 en 12 graden. Vanmiddag doet de temperatuur er nog een schepje bovenop. Het is 9 of 10 graden in het uiterste noorden tot lokaal 15 of 16 graden in Limburg. Verder blijft de zon volop schijnen. Alleen in het westen en noorden drijft er meer sluierbewolking over, waardoor de zon het tijdelijk wat moeilijker kan hebben. Er waait een zwakke tot matige zuiden tot zuidwestenwind.Vanavond en vannacht trekken de sluierwolken naar het noorden weg en klaart het opnieuw breed op. De temperatuur daalt naar 1 of 2 graden boven nul in het binnenland tot 5 graden aan zee. Aan de grond kan het lokaal een graadje vriezen. De wind waait zwak tot matig en komt uit het zuiden.Morgen schijnt de zon opnieuw volop! De temperatuur doet er zelfs nog een schepje bovenop. Het wordt 12 graden in het noorden tot lokaal 17 graden in Zuid-Limburg. Er waait een matige en in het Waddengebied soms vrij krachtige zuidenwind.De dagen erna blijft het eerst nog zonnig en zeer zacht. Alleen op dinsdag en woensdag komt er meer bewolking voor en kan er een spatje regen vallen. De temperatuur ligt dan rond de 11 graden. Na woensdag gaat de zon weer meer schijnen en kan het opnieuw 15 graden worden!

 


Het weer in Limburg
zaterdag 16 februari 10:35 Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder) Maastricht 8.3 °C ZZW 3 Min: 1 Max: 12
Evenementen