Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Het weer en buienradar in Limburg
 
Het actuele weerbericht, voorspelling, verwachting 5 dagen vooruit en buienradar
Het weekend staat in het teken van herfstachtig weer met (mot)regen en veel wind. Langs de westkust is kans op (zware) windstoten. Pas zondagmiddag kan de zon in het westen tevoorschijn komen.

Het weekend staat in het teken van herfstachtig weer met (mot)regen en veel wind. Langs de westkust is kans op (zware) windstoten. Pas zondagmiddag kan de zon in het westen tevoorschijn komen.Vannacht is het bewolkt en valt soms lichte regen of motregen. Gedurende de nacht wordt het vanuit het westen wel iets droger. De minima blijven met 17 graden opvallend hoog en de zuidwestenwind neemt 's nachts pas wat in kracht af. Tegen de ochtend trekt de wind echter alweer aan en kunnen langs de kust windstoten tot 75 km/uur voorkomen. Zondag is het bewolkt met af en toe regen en motregen. In de loop van de middag komt in het westen en noordwesten de zon vaker tevoorschijn en wordt het droog. De temperatuur loopt op naar 20 graden in het westen en noorden en 23 graden in het zuidoosten. De zuidwestenwind waait matig tot vrij krachtig en langs de kust krachtig of hard, kracht 4 tot 7. Langs de kust bestaat dan kans op (zware) windstoten tot 80 km/u. De dagen erna is het wisselend bewolkt, kan een bui vallen en blijft het aan de koele kant voor juli. Wel neemt de wind na maandag duidelijk in kracht af. In de middag wordt het 16 tot 20 graden. Vanaf woensdag wordt het iets warmer, maar een overgang naar hoogzomers weer laat voorlopig nog op zich wachten.

 


Het weer in Limburg
zondag 05 juli 05:53 Zwaar bewolkt Maastricht 18.8 °C ZW 4 Min: 17 Max: 20
Evenementen