Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Het weer en buienradar in Limburg
 
Het actuele weerbericht, voorspelling, verwachting 5 dagen vooruit en buienradar
De bewolking overheerst de komende uren eerst nog. Later vannacht volgt regen en morgenmiddag uiteindelijk ook wat zon! Richting het weekend wordt het wisselvalliger met van tijd tot tijd veel wind.

De bewolking overheerst de komende uren eerst nog. Later vannacht volgt regen en morgenmiddag uiteindelijk ook wat zon! Richting het weekend wordt het wisselvalliger met van tijd tot tijd veel wind.Vanavond is het vrijwel overal bewolkt en overwegend droog. Slechts aan de west- en noordwestkust is kans op enkele opklaringen. De wind komt uit het zuidwesten en is matig, aan zee (vrij) krachtig.Vannacht is het in een groot deel van het land bewolkt. Lokaal komen enkele opklaringen voor. Het is veelal droog, maar tegen de ochtend gaat het in het noordoosten licht (mot)regenen. De temperatuur daalt naar een graad of 4, in het zuidoosten naar 2 graden. De wind is matig en in het noorden vrij krachtig uit het zuidwesten. Langs de kust en op het IJsselmeer is de wind krachtig en in het Waddengebied enige tijd hard, windkracht 7.Donderdag start de dag bewolkt, regenachtig en door de stevige wind is het ook waterkoud. Tijdens de middaguren wordt het van het noordwesten uit droog en breekt op steeds meer plaatsen de zon door! Alleen in het zuidoosten en uiterste oosten blijft het bewolkt en druilerig. De middagtemperatuur komt rond 8 of 9 graden uit. De zuidwestenwind is matig tot vrij krachtig, aan de kust krachtig. In de loop van de dag draait de wind naar het westen tot noordwesten en neemt geleidelijk in kracht af. Donderdagavond trekken vervolgens enkele buien over ons land.De dagen daarna wisselt droog en nat weer elkaar af. Op vrijdag is het droog met soms wat zonneschijn. Op zaterdag is het weer bewolkt en valt af en toe wat motregen. Daarnaast wordt het met 11 graden erg zacht, maar waait tegelijkertijd ook een harde wind. In het noordwestelijk kustgebied is kans op windkracht 8 met zware windstoten. Zondag belooft vervolgens weer een droge en wat rustiger dag te worden met soms een beetje zon.

 


Het weer in Limburg
woensdag 26 januari 21:47 Zwaar bewolkt Maastricht 2.0 °C ZW 3 Min: 2 Max: 5
Evenementen