Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Het weer en buienradar in Limburg
 
Het actuele weerbericht, voorspelling, verwachting 5 dagen vooruit en buienradar
Het weekend verloopt koel met de meeste kans op zon in het zuidwesten van het land. In het noordoosten valt soms een buitje. Vanaf maandag overgang naar zonnig en warm weer met later ronduit zomerse temperaturen.

Het weekend verloopt koel met de meeste kans op zon in het zuidwesten van het land. In het noordoosten valt soms een bui. Vanaf maandag overgang naar zonnig en warm weer met later ronduit zomerse temperaturen.Vandaag zijn er wolkenvelden met in het noordoosten af en toe een buitje. In het zuidwesten van het land laat de zon zich geregeld zien en blijft het droog. De temperatuur varieert van 16 graden in het noorden tot 19 graden in het zuiden van het land. Er waait een matige en in het noordelijk kustgebied eerst nog vrij krachtige westen-, tot noordwestenwind.Vanavond en vannacht houdt de bewolking de overhand en blijft het vrijwel overal droog. De temperatuur daalt naar een graad of 11 en de westen-, tot noordwestenwind waait zwak tot matig.Morgen komt er geen verandering in het heersende weerbeeld. Bewolking blijft dan ook domineren en in het noordoosten kan er een lichte bui voorkomen. Het zuidwesten van het land maakt de meeste kans op af en toe zon. Het wordt 16 graden in het noorden en 20 graden in het uiterste zuiden van het land. Er waait een matige noordwestenwind.De dagen erna vindt er een markante omslag plaats naar zonnig weer en wordt het dagelijks warmer. De temperatuur loopt vanaf woensdag op naar 25 graden en hoger. Het blijft daarbij de hele week droog.

 


Het weer in Limburg
zaterdag 23 juni 06:14 Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder) Maastricht 7.4 °C WNW 1 Min: 10 Max: 18
Evenementen