Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Het weer en buienradar in Limburg
 
Het actuele weerbericht, voorspelling, verwachting 5 dagen vooruit en buienradar
Vandaag valt er in het zuidwesten een beetje regen. De komende tijd blijft het koud met in het binnenland 's nachts soms vorst (aan de grond). Morgen blijft het droog, in het weekend valt er soms wat lichte regen.

Vandaag valt er in het zuidwesten een beetje regen. De komende tijd blijft het koud met in het binnenland 's nachts soms vorst (aan de grond). Morgen blijft het droog, in het weekend valt er soms wat lichte regen.  Vanochtend neemt de bewolking vanuit het zuidwesten toe en is er in het noorden en oosten ook ruimte voor de zon. In de loop van de ochtend gaat het in het zuidwesten licht regenen en motregenen. Eind van de ochtend is het in het hele zuidwesten druilerig. Veel regen valt er niet, het gaat om geringe hoeveelheden. De dag is begonnen met een temperatuur van 4 tot 7 graden. In de loop van de ochtend loopt de temperatuur moeizaam wat op. Er staat een matige en in het zuidwestelijk kustgebied (vrij) krachtige zuidoostenwind. Vanmiddag is het bewolkt en is het vooral in het zuidwesten en westen druilerig met wat (mot)regen. In de loop van de middag wordt het droog. Vooral in het noordoosten is de zon af en toe te zien. Het wordt een graad of 7 en er waait een matige en aan zee vrij krachtige zuidoostenwind. Vanavond en vannacht wisselen wolkenvelden en opklaringen elkaar af en blijft het droog. Onder de opklaringen en rustige omstandigheden wordt het koud met een temperatuur dalend naar rond het vriespunt. Aan zee koelt het af naar 3 tot 5 graden. De noordoostenwind waait zwak tot matig en aan zee (vrij) krachtig.Morgen is een bewolkte dag met niet meer dan een streepje zon en blijft het vrijwel droog. Het is een koude dag met 's middags een temperatuur van slechts 6 graden. De noordoostenwind waait het matig en aan zee krachtig. In het weekend is het overwegend bewolkt en valt er soms wat lichte regen. Het zal gaan om geringe hoeveelheden. Het belooft een kille Sinterklaasintocht te worden. Op maandag is het bewolkt met perioden met regen. Het blijft vrij koud met in de middag een temperatuur tussen 6 en 8 graden. In de nacht kan het soms een keer tot vorst (aan de grond) komen.

 


Het weer in Limburg
donderdag 14 november 12:27 Zwaar bewolkt Maastricht 7.2 °C ZZO 3 Min: 3 Max: 7
Evenementen