Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Het weer en buienradar in Limburg
 
Het actuele weerbericht, voorspelling, verwachting 5 dagen vooruit en buienradar
Het blijft de komende dagen nog zeer warm voor half oktober, later in de week draait de wind naar het noordoosten waardoor de temperatuur een paar graden inlevert en de zon het wat moeilijker krijgt.

Onstuimig en nat herfstweer zit er voorlopig nog niet in. Het blijft ook de komende dagen nog zeer warm, pas later in de week draait de wind naar het noordoosten waardoor de temperatuur een paar graden inlevert en de zon het wat moeilijker krijgt.Vanmiddag is het vrij zonnig met enkele wolkenvelden en blijft het vrijwel overal droog. De temperatuur loopt uiteen van 20 graden op de Wadden tot 25 graden langs de oostgrens. De wind waait zwak tot matig uit een zuidelijke richting.Vanavond en vannacht wordt het overal helder en blijft het droog. De temperatuur daalt naar 14 graden langs de kust tot 9 graden in het zuiden van het land. De zuidoostenwind is zwak tot matig.Morgen kunnen we opnieuw genieten van een zonovergoten en warme nazomerdag. Met alleen een paar velden met sluierbewolking blijft het droog. De temperatuur varieert van 20 graden op de Wadden, 24 graden in het midden van het land en een zelfs een ronduit zomerse 26 graden in Limburg. Er waait een zwakke en aan zee matige zuidenwind.De dagen erna vindt een overgang plaats naar meer normale temperaturen voor de tweede helft van oktober. De wind draait naar het noordoosten waardoor de temperatuur later in de week rond de 16 graden blijft steken. Ook trekken er vaker wolkenvelden voorbij, maar het blijft vooralsnog op een enkele bui na droog.

 


Het weer in Limburg
maandag 15 oktober 17:09 Zwaar bewolkt Maastricht 24.2 °C ZW 3 Min: 14 Max: 21
Evenementen