Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Het weer en buienradar in Limburg
 
Het actuele weerbericht, voorspelling, verwachting 5 dagen vooruit en buienradar
Het weekend verloopt wisselvallig met verspreid buien. Volgende week ziet er iets beter uit met meer zon en grotendeels droog weer. Het blijft eerst nog wel vrij koel voor begin augustus.

Het weekend verloopt wisselvallig met verspreid buien. Volgende week ziet er iets beter uit met meer zon en grotendeels droog weer. Het blijft eerst nog wel vrij koel voor begin augustus.Vanmiddag overheerst de bewolking, maar af en toe laat de zon zich zien, zeker in het zuidwesten en zuiden. Verspreid over het land vallen er buien, maar vanuit het westen nemen aantal en activiteit van de buien af.  Met temperaturen van maar 20 graden is het koel voor eind juli. Er staat een matige zuidwestenwind. Op de Wadden waait de wind eerst nog krachtig uit het westen- tot zuidwesten. Vanavond wordt het vrijwel overal droog. Vannacht klaart het van tijd tot tijd flink op en blijft het op de meeste plaatsen droog. Tegen de ochtend neemt de kans op buien in het noorden en zeker op de Wadden alweer toe. De zwakke tot matige wind waait uit het zuidwesten. De temperatuur daalt naar 13 graden.Morgen begint vooral in het oosten en zuiden nog met opklaringen. Maar al snel krijgt bewolking ook daar de overhand. Een zone met pittige buien, plaatselijk ook met onweer, trekt gedurende de dag van noordwest naar zuidoosten over het land. In de namiddag en avond klaart het vanuit het noordwesten op en wordt het droog. In de temperatuur komt geen verandering, het wordt 18 graden in het noordwesten tot 21 graden in het zuidoosten. De matige zuidwestenwind ruimt in de loop van de middag naar het noordwesten.De dagen erna lijkt het weer voor de vakantieganger in eigen land iets op te knappen. De zon krijgt meer ruimte en het is vaker droog. Echter, in het zuiden van het land zou toch nog af en toe een bui kunnen ontstaan. De temperatuur kruipt langzaam uit het dal naar 22 graden op donderdag.

 


Het weer in Limburg
zaterdag 31 juli 17:23 Zwaar bewolkt Maastricht 20.1 °C ZW 3 Min: 14 Max: 20
Evenementen