Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Het weer en buienradar in Limburg
 
Het actuele weerbericht, voorspelling, verwachting 5 dagen vooruit en buienradar
Bewolking en regen trekken vanuit het westen het land binnen. Het oosten houdt het vanavond nog even droog. Vannacht vallen overal buien. Morgen klaart het weer op en schijnt de zon flink!

Bewolking en regen trekken vanuit het westen het land binnen. Het oosten houdt het vanavond nog even droog. Vannacht vallen overal buien. Morgen klaart het weer op en schijnt de zon flink!Vanavond neemt de bewolking verder toe en valt in het westen en uiterste noorden een beetje regen. In de rest van het land blijft het nog droog. Komende nacht gaat het vanuit het westen harder regenen en het regengebied trekt het land in. Af en toe kan het wat buiig zijn en zeer lokaal kan onweer voorkomen. De temperatuur zakt naar een graad of 15. De wind draait naar het westen tot noordwesten en is zwak, aan de kust matig. In het oosten en noordoosten is de wind enige tijd veranderlijk.Vrijdag valt er tijdens de ochtend in het oosten en zuidoosten nog regen. Elders droog en vooral in de middag en avond komt van het westen uit de zon eraan te pas. Hoofdzakelijk in het zuidoosten kan later op de dag nog een buitje vallen. Het wordt 22 graden. De wind waait uit het westen tot noordwesten en is zwak, in de middag tijdelijk matig.In het weekend en begin volgende week blijft het tamelijk warm. De middagtemperaturen komen veelal op circa 23 graden uit. Verder geregeld zonneschijn en veelal droog, maar na het weekende soms ook wat regen of een bui.Gaat u op vakantie in Europa? Bekijk dan ook het vakantieweer op onze site.

 


Het weer in Limburg
donderdag 16 augustus 20:14 Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder) Maastricht 24.5 °C NW 2 Min: 15 Max: 26
Evenementen