Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Het weer en buienradar in Limburg
 
Het actuele weerbericht, voorspelling, verwachting 5 dagen vooruit en buienradar
Vandaag ziet het weer er nog best aardig uit en is het aangenaam. Morgen passeert vanuit het zuidwesten een storing met regen en lagere temperaturen.

Vandaag ziet het weer er nog best aardig uit en is het aangenaam. Morgen passeert vanuit het zuidwesten een storing met regen en lagere temperaturen.Vanochtend laat de zon zich af en toe zien en in het binnenland is een lichte bui mogelijk. De temperatuur loopt op naar een graad of 16 tegen het eind van de ochtend. Er waait een zwakke tot matige wind uit het zuiden. In de loop van de ochtend neemt de wind wat in kracht toe.Vanmiddag is het aardig weer met af en toe zon en lokaal een lichte bui, de meeste plaatsen houden het gewoon droog. De laatste dag van september verloopt nog vrij zacht. De temperatuur komt uit op 19 graden. De zuidenwind is toegenomen tot matig en an zee tot vrij krachtig.Vanavond is het overwegend bewolkt en droog. Eind van de nacht begint het in het zuidwesten van het land te regenen. Met een temperatuur die niet lager uitkomt dan 11 graden in het noordoosten en 13 graden in het zuiden blijft het aan de zachte kant. De zuidenwind waait matig en aan zee vrij krachtig en komt uit het zuidoosten.Morgen trekt er een regengebied van zuidwest naar noordoost over het land. Het regengebied heeft Groningen eind van de middag verlaten, daarachter komt de zon af en toe tevoorschijn en voornamelijk in het westen vallen nog een paar buien. Met een middagtemperatuur van 15 graden is het duidelijk frisser. Er staat een matige en aan zee (vrij) krachtige zuidoostenwind. In de loop van de middag draait de wind vanuit het zuidwesten naar west tot zuidwest. De komende dagen is en blijft het tot in het weekend wisselvallig. Er is veel bewolking met af en toe zon en geregeld regen of buien. Vanaf zondag komen er ook lange droge perioden voor. In de middag wordt het 15 graden en dat is slechts een fractie onder normaal. 

 


Het weer in Limburg
woensdag 30 september 04:56 Zwaar bewolkt Maastricht 13.8 °C ZZW 2 Min: 11 Max: 19
Evenementen