Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Het weer en buienradar in Limburg
 
Het actuele weerbericht, voorspelling, verwachting 5 dagen vooruit en buienradar
Een hogedrukgebied zorgt de komende dagen voor warm lenteweer. De zon doet goede zaken en het blijft droog. Volgende week wordt het zelfs nog warmer en lijkt het wel zomer!

Een hogedrukgebied zorgt de komende dagen voor warm lenteweer. De zon doet goede zaken en het blijft droog. Volgende week wordt het zelfs nog warmer en lijkt het wel zomer!Vanmiddag is het prachtig weer met op veel plekken volop zonneschijn! In het noordwesten gaan in de loop van de dag een paar stapelwolken ontstaan. Het blijft overal droog en de temperatuur loopt op naar ongeveer 14 graden. Er waait een zwakke tot matige zuiden- tot zuidoostenwind. In de loop van de middag kan de wind langs de kust vanaf zee gaan waaien. Vanavond en vannacht is het onbewolkt en koelt het af naar 5 graden langs de kust tot iets boven het vriespunt in het oosten. De zuidoostenwind waait zwak tot matig.Morgen is het in het hele land stralend zonnig en wordt het warm. In de middag wordt het 17 graden in het noordelijk kustgebied, 20 graden in het midden van het land en 22 graden in het zuidoosten van het land. Genieten dus van de zon, maar wel in je achtertuin of op het balkon. Er staat een matige zuidoostenwind.De dagen erna blijft het mooi weer met veel zon en valt er alleen maandagavond in het westen mogelijk een lichte bui. Maandag wordt het 18 tot 21 graden, dinsdag wordt het even wat minder warm. Daarna loopt de temperatuur weer op naar 18 tot 23 graden.  

 


Het weer in Limburg
zaterdag 04 april 13:45 Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder) Maastricht 12.4 °C Z 1 Min: -1 Max: 14
Evenementen