Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Het weer en buienradar in Limburg
 
Het actuele weerbericht, voorspelling, verwachting 5 dagen vooruit en buienradar
De komende dagen kunnen we genieten van typisch Hollands lenteweer met aangename temperaturen en blijft het vrijwel droog.

De komende dagen kunnen we genieten van typisch Hollands lenteweer met aangename temperaturen en blijft het vrijwel droog. Pas volgende week volgt een omslag en wordt het wisselvallig en koel.Vanochtend is het mooi weer met veel zon. De dag start nog wel frisjes, maar met de komst van de zon warmt het al snel op. De wind waait zwak tot matig en komt uit het zuiden.Vanmiddag is er flink wat zon met velden met hoge sluierbewolking en ontstaan in het binnenland enkele stapelwolken. Het blijft overal droog en de temperatuur loopt uiteen van 17 graden in het noordwestelijk kustgebied tot 23 graden in het oosten van het land. Er staat een matige zuidwestenwind.Vanavond zijn er eerst nog zonnige perioden. De nacht verloopt rustig en droog met een afwisseling van wolkenvelden en brede opklaringen. De temperatuur daalt naar 7 graden in het noorden en 10 graden in het zuiden.Morgen zijn er zonnige perioden en blijft het droog. In de tweede helft van de middag moet in het zuidoosten van het land rekening worden gehouden met een enkele bui. Het wordt 16 graden vlak aan zee en 22 graden in het oosten en zuidoosten. Er staat een matige westenwind. In de middag draait de wind naar het noordwesten.De dagen erna ziet het weekend er nog aardig uit met vooral op zaterdag nog geregeld zon. In de middag wordt het 16 tot 20 graden. Vanaf maandag volgt een overgang naar wisselvallig en koel weer met geregeld buien. De temperatuur daalt naar ruim onder het langjarig gemiddelde, op woensdag wordt het nog maar 15 graden.

 


Het weer in Limburg
donderdag 23 mei 09:08 Zwaar bewolkt Maastricht 13.0 °C ZZW 2 Min: 7 Max: 21
Evenementen