Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Het weer en buienradar in Limburg
 
Het actuele weerbericht, voorspelling, verwachting 5 dagen vooruit en buienradar
Het wordt deze week iets kouder dan gemiddeld. Wel blijft het een paar dagen overdag droog met af en toe wat zon. De wind laat het echter wel wat kouder aanvoelen.

Het wordt deze week iets kouder dan gemiddeld. Wel blijft het een paar dagen overdag droog met af en toe wat zon. De wind laat het echter wel wat kouder aanvoelen.Vanavond trekt een storing van west naar oost over het land. Verspreid over het land kan lichte regen vallen. Richting het oosten kan er wat natte sneeuw vallen. Lokaal kan dat zelfs even blijven liggen, bijvoorbeeld op de Veluwe. Het kan dus glad worden. De wind is zwak tot matig in het binnenland en vrij krachtig tot krachtig langs de kust.Vannacht wordt het vanuit het westen droog en klaart het op. In de opklaringen kan het afkoelen tot rond of zelfs iets onder het vriespunt. Natte weggedeelten kunnen daardoor bevriezen en dus moeten weggebruikers rekening houden met gladheid. Langs de kust blijft het kwik steken op een graad of 4. De wind ruimt naar het westen tot noordwesten en waait matig tot vrij krachtig en aan zee krachtig.Morgen is het grotendeels droog. In het noordoosten kan een lichte regenbui vallen. Verder wisselen morgen de zon en wolken elkaar af bij een graad of 6. Door de wind voelt het wel wat kouder aan. Pas in de avond gaat het vanuit het zuidwesten regenen en valt de neerslag landinwaarts opnieuw in de vorm van natte sneeuw en mogelijk sneeuw. Er waait een zwakke tot matige westenwind. In de middag krimpt de wind naar het zuiden en wordt aan zee vrij krachtig of krachtig.De komende dagen blijft het overdag meestal droog en zien we de zon geregeld. Vanaf vrijdag wordt neemt de bewolking toe en wordt het wisselvallig. Eerst is het in de middag 3 tot 7 graden met in de nacht en vroege ochtend in het binnenland soms minima rond het vriespunt. In het weekend wordt het zachter met temperaturen in de middag oplopend naar 6 tot 11 graden.

 


Het weer in Limburg
maandag 06 december 21:08 Zwaar bewolkt en regen Maastricht 2.3 °C Z 4 Min: 0 Max: 3
Evenementen