Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Het weer en buienradar in Limburg
 
Het actuele weerbericht, voorspelling, verwachting 5 dagen vooruit en buienradar
Vandaag is de zon nog te zien en blijft het vrij warm. Morgen trekt er een storing over en dan komt er voorlopig een einde aan het droge, warme en vrij zonnige weer.

Vandaag is de zon nog te zien en blijft het vrij warm. Morgen trekt er een storing over en dan komt er voorlopig een einde aan het droge, warme en vrij zonnige weer.Vanochtend is het nog op de meeste plaatsen zonnig en droog. Regionaal kan de bewolking wat dikker zijn en er is een kleine kans op een regen- of onweersbui in het zuiden van Limburg en in het noordoosten. De westen- tot noordwestenwind is zwak tot matig.Vanmiddag is het, op een enkele bui in het noordoosten na, droog en vrij zonnig. De aanwezige sluierbewolking is op de meeste plaatsen niet dik genoeg om de zon af te schermen. De temperatuur komt uit op een graad of 18 langs de kust tot 27 graden langs de oostgrens. De wind draait naar het noordwesten en is matig, in de kuststreken matig tot vrij krachtig.Vanavond schijnt er eerst nog een flets zonnetje. Vannacht neemt vanuit het westen de bewolking toe en later kan er in het westen en noordwesten wat regen vallen. De temperatuur daalt naar een graad of 12 en de noordwestenwind trekt vooral aan zee iets aan.Morgen is er vrij veel bewolking aanwezig en zo nu en dan valt er wat regen of een bui. Neerslag van betekenis is nog niet aan de orde. Tijdens de avond verschijnen er boven zee geleidelijk wat zwaardere buien. Met de maxima tussen 14 graden op de Wadden tot een graad of 17 in  Limburg is een stuk minder warm dan afgelopen dagen. Verder is de noordwestenwind meest matig.De dagen daarna is het overwegend bewolkt en blijft het wisselvallig met vooral op vrijdag veel neerslag. Ook is het aan de koele kant voor deze perioden: op vrijdag wordt het maar 13 graden en in het weekend tussen 15 en 17 graden. 

 


Het weer in Limburg
woensdag 03 juni 20:34 Zwaar bewolkt Maastricht 20.0 °C WZW 2 Min: 13 Max: 21
Evenementen