Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Het weer en buienradar in Limburg
 
Het actuele weerbericht, voorspelling, verwachting 5 dagen vooruit en buienradar
De komende dagen zijn er vrij grote verschillen in temperatuur en bewolking in het land. Vanaf vrijdag overal vrij zonnig en flink warmer.

De komende dagen zijn er vrij grote verschillen in temperatuur en bewolking in het land. Vanaf vrijdag overal vrij zonnig en flink warmer. Zaterdag wordt het tropisch warm. Vanaf zondag wordt het geleidelijk aan iets minder warm.Vanavond is het vrij zonnig alleen in het noorden trekken wolkenvelden over. Vannacht  breidt de bewolking zich iets verder uit in zuidelijke richting. In het zuidoosten blijft het helder. Het koelt af tot een graad of 14. In het noorden tot 12 graden. De noordenwind neemt af tot zwak of matig.Morgen blijft vooral het noordelijk kustgebied gevoelig voor bewolking. In de rest van het land schijnt de zon vaker. Op de Wadden wordt het niet warmer dan 17 graden. In het zuidoosten kan het nog 26 graden worden.  Er waait een matige tot vrij krachtige noorden- tot noordoostenwind. De dagen daarna is het flink zonnig en blijft het droog. De temperatuur loopt flink op. Op zaterdag wordt het op veel plaatsen ruim boven de 30 graden. Ook zondag is het nog warm zomerweer.  Vanaf maandag wordt het met een graad of 22 minder warm.

 


Het weer in Limburg
woensdag 26 juni 20:00 Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder) Maastricht 26.3 °C N 3 Min: 16 Max: 21
Evenementen