Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Het weer en buienradar in Limburg
 
Het actuele weerbericht, voorspelling, verwachting 5 dagen vooruit en buienradar
De komende dagen is het winters in Nederland. In de nacht en ochtend vriest het matig tot streng en in de middag kan regionaal een ijsdag worden genoteerd.

De komende dagen is het winters in Nederland. In de nacht en ochtend vriest het matig tot streng en in de middag kan regionaal een ijsdag worden genoteerd.Vanochtend is het bewolkt en nevelig, in de kop van Noord-Holland en op de Wadden komt verspreid mist voor. Lokaal kan er uit de bewolking een vlokje sneeuw naar beneden dwarrelen. In het zuidwesten van Zeeland valt eerst nog enige tijd lichte sneeuw. Er waait een zwakke tot matige zuidoostenwind.Vanmiddag is het bewolkt en blijft het vrijwel overal droog. In de loop van de middag klaart het in het noordoosten van het land breed op. De temperatuur varieert van rond het vriespunt in het oosten tot 3 graden vlak aan zee. De zwakke tot matige wind komt uit het oosten en draait later naar het noordoosten.Vanavond en vannacht klaart het van het noordoosten verder op en blijft het droog. Plaatselijk ontstaat er aanvriezende mist. Het gaat licht tot matig en in het binnenland boven de sneeuw streng vriezen. De temperatuur varieert van -3 graden in Zeeland tot lokaal -12 graden in het binnenland. De wind waait zwak en draait van noordoost naar noord.Morgen is een koude winterdag met zonnige perioden en in de ochtend eerst ook plaatselijk aanvriezende mist. In de ochtend vriest het licht tot matig en lokaal streng. In de middag ligt de temperatuur rond het vriespunt. De wind waait zwak en komt uit een veranderlijke richting.De dagen erna wordt het geleidelijk minder koud, maar van de gladheid prikkelingen zijn we nog lang niet af. De verwachting voor de komende tijd is enigszins onzeker! In de nacht naar vrijdag kan het lokaal weer tot strenge vorst komen. Vrijdag geregeld zon met vanuit het noordwesten toenemende bewolking. De temperatuur ligt tussen -1 graad in het noordoosten en 4 graden langs de kust en in Zeeland. In het weekend is het wisselvallig met vooral op zaterdag regen en mogelijk natte sneeuw. In de middaguren gaat het dooien.

 


Het weer in Limburg
woensdag 23 januari 05:56 Zwaar bewolkt Maastricht -3.3 °C O 3 Min: -2 Max: 2
Evenementen