Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Feestelijke jaarwisseling met veel siervuurwerk
vrijdag 01 januari 12:45

Zowel de politie als brandweer kunnen terugkijken op een rustige jaarwisseling in Maastricht. Er zijn geen bijzondere meldingen binnengekomen en alles is rustig verlopen in een feestelijke sfeer.

Veel publiek verzamelde zich op de Maasbruggen om aldaar het vuurwerk te aanschouwen. Ontzettend veel siervuurwerk en minder knallen dat was het resultaat van een welkomstfeestje in het nieuwe jaar.

Ter hoogte van restaurant Beluga werd de ene na de andere vuurpijl afgeschoten en vanaf de kant werd dit beantwoord door het publiek met veel geroep en applaus.

Na ruim een half uur werd het op een verdwaalde pijl na een stuk rustiger en keerde iedereen huiswaarts of richting kroeg om verder te vieren, wat achter bleef was een bonte verzameling aan drankflessen en afval dat de Hoge Brug ‘sierde’.

Het weer in Limburg
zondag 20 juni 01:56 Zwaar bewolkt Maastricht 20.2 °C O 4 Min: 16 Max: 21
Evenementen