Home > ‘Rammend raadslid’ bepaald geen reclame voor VVD

‘Rammend raadslid’ bepaald geen reclame voor VVD

jan 1, 2016 | 1Limburg, Dagbladen en Omroepen

Het gebeurt niet vaak dat een gemeenteraadslid uit Weert het landelijk nieuws haalt. VVD’er

Bij de VVD staan ze begrijpelijkerwijs niet bepaald te springen om dit soort antireclame. Toch mag Zincken voorlopig blijven. 

En er was meer antireclame deze week: commissarissen van woningbouwcorporatie Weller Wonen beloonden elkaar met riante afscheidsbonussen, zo bleek. Bij vrijwillig vertrek werden ze niet getrakteerd op een afscheidsetentje, maar op een zak geld. 

Voor veel Nederlanders was het deze kerstdagen weer snotteren geblazen bij de -kerstspecial. Deze editie was een van de hoofdrollen weggelegd voor een oude bekende. Dit voorjaar gaf hij nog de beslissende assist die Roda terug naar de eredivisie hielp, maar deze kerst zagen we Frank Demouge van een heel andere kant. Met hulp van Robert ten Brink werd hij na 18 maanden herenigd met zijn dochtertje. 

Tot slot: het einde van 2015 betekende een waar bloedbad in de winkelstraten. Ongekende retailmalaise stortte op de valreep het Limburgse schoenenbolwerk Macintosh, drogisterijketen DA en de V&D in de afgrond. Maar zo’n faillissement biedt ook mogelijkheden.

Bron: 1Limburg Nieuws