Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Poëzieparcours, een wandeling door Maastricht van gedicht tot gedicht
dinsdag 05 januari 16:30

Onder het motto ‘een wandeling door Maastricht van gedicht tot gedicht’ kunt u tot 3 februari een Poëzieparcours volgen langs Centre Céramique, een aantal boekhandels, antiquariaten en winkels.

Als opmaat naar de Gedichtendag op donderdag 28 januari laten de deelnemers, als kenners bij uitstek, voor het tiende jaar een bekend gedicht in de diverse etalages zien. Voor deze jubileumeditie zijn speciaal Limburgse dichters geselecteerd.

Een boekenlegger met route is vanaf heden gratis verkrijgbaar bij de klantenservice Centre Céramique en de andere deelnemers: Annex Coffeelovers, De Verwondering, Librairie Stille, Ruyters & De Koning Wijn en Antiek in Wieck, Galerie Amarna, Kunstdrukmuseum, De Boekenwurm, Thiessen Wijnverkoopers, Marres, De Brandweer, Boekhandel Dominicanen, Lampada, De Tribune, Sociaal Historisch Centrum Limburg, Kunstlokaal Maastricht/Galerie Dis en de Universiteitsbibliotheek.

Op donderdag 28 januari kunt u deelnemen aan een poëziewandeling met deskundige uitleg van Jet van Aalst. Aanmelden hiervoor kunt u bij de klantenservice van het Centre Céramique waar tevens de start is die dag. Kosten voor deze wandeling zijn 5 euro ( inclusief reader met de gedichten ) De wandeling start om 13.30 uur en einde zal zijn omstreeks 16.15 uur.

Het weer in Limburg
zaterdag 24 augustus 05:09 Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder) Maastricht 13.8 °C OZO 1 Min: 13 Max: 28
Evenementen