Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Hotelnacht Maastricht op zaterdag 16 januari
donderdag 07 januari 11:45

Na alleen een Hotelnacht in Amsterdam kan men nu ook in Maastricht en andere Nederlandse steden op ontdekkingstocht langs een aantal hotels waaronder Hotel Townhouse op zaterdag 16 januari. Townhouse zet die dag haar deuren voor u open van 15 tot 18 uur.

We nodigen je graag uit om naar Townhouse te komen tijdens de Hotelnacht, misschien woon je wel vlakbij ons in de buurt en ben je nog nooit binnen geweest omdat je nu eenmaal nooit in een hotel komt in eigen stad? Het wordt een gezellige middag in onze woonkamer met het programma dat we voor je in petto hebben. Bovendien hebben we net de woonkamer een volledige re-styling gegeven!

Sem Dylan ( zie foto ) geeft drie huiskamerconcerten in de woonkamer van Townhouse. Misschien ken je hem wel van het laatste seizoen van De Beste Singer-Songwriter van Nederland en nu is je kans bij uitstek om live naar hem te komen luisteren.

Ut Glaashoes is een galerie en atelier bij ons om de hoek waar mensen met een verstandelijke beperking de mooiste kunst maken en tentoonstellen. Speciaal voor de Hotelnacht hebben ze een mooie expositie samengesteld, zaterdag de 16e is de eerste dag waarop je hem kunt komen bewonderen. Wij vinden dit heel speciaal omdat we graag samenwerken met lokale bedrijven en nóg meer omdat we Ut Glaashoes een bijzonder mooi initiatief vinden. Met plezier bieden wij ze dan ook een podium tijdens de Hotelnacht!

Als je er bent hebben we lekker eten en drinken voor je klaarstaan. Bij binnenkomst hebben we een lekkere kop ambachtelijke soep van traiteur Saveurs voor je, ook serveren we hun overheerlijke gehaktbrood dat inmiddels niet te missen is tijdens ons ontbijt en nog meer lekkers. Bij de bartender haal je een heerlijke gin-tonic van het Schiedamse gin-label Loopuyt voor maar € 6,- en ook andere drankjes staan voor je klaar.

Het weekend van de Hotelnacht is de start van ‘Bed, Borrel & Bite’ in Maastricht: naast alleen de hotels kun je ook voordelig restaurants en bars ontdekken tijdens het jaarlijkse ‘Maastricht aan Tafel’ en ‘Maastricht aan de Bar’ evenement. Kijk voor dit hele programma en deelnemende restaurant en bars op de website van de VVV.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het weer in Limburg
woensdag 29 januari 02:29 Mix van opklaringen en middelbare of lage bewolking Maastricht 2.8 °C WZW 3 Min: 3 Max: 6
Evenementen