Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Rioolwerk voor Groene Loper
donderdag 07 januari 15:30

Het zit al een tijdje in de planning: rioolwerk voor de toekomstige Groene Loper. Ter hoogte van Nassaulaan-Oost beginnen de wegenbouwers vanaf maandag 11 januari met de aanleg van het nieuwe riool voor de wegafwatering van de toekomstige parklaan. Eind januari gaat een tweede ploeg wegenbouwers aan de slag tussen de Voltastraat en Geusselt.

Werkzaamheden vinden grotendeels plaats binnen het werkterrein, maar af en toe moet men ook daarbuiten aan de slag om het nieuwe riool aan te sluiten op bestaande putten. De oversteek Voltastraat-Professor Cobbenhagenstraat is daarom op woensdag 20 januari* afgesloten voor verkeer. Eén dag lang kunnen alleen voetgangers passeren. Een paar dagen later – op maandag 25 januari* – wordt de Burgemeester Bauduinstraat één dag lang afgesloten tussen de Burgemeester van Oppenstraat en Schepen Helgerstraat.

* Let op: werkzaamheden zijn afhankelijk van diverse omstandigheden. Houdt er daarom rekening mee dat de wegafsluitingen een week kunnen doorschuiven.

Het weer in Limburg
woensdag 29 januari 03:29 Zwaar bewolkt Maastricht 3.5 °C ZW 4 Min: 3 Max: 6
Evenementen