Home > Lange rij op Markt in Weert voor gratis paraplu

Lange rij op Markt in Weert voor gratis paraplu

jan 8, 2016 | 1Limburg, Dagbladen en Omroepen

De verhuisde van de Maasstraat naar het voormalige pand van Bart Smit aan de Markt en opende woensdag voor het eerst de deuren.

Vanwege de feestelijke opening geeft de ANWB vier dagen lang elke dag honderd gratis stormparaplu’s weg. De eerste honderd leden die op deze dagen een bezoek aan de winkel brengen, krijgen het cadeautje op vertoon van een geldige lidmaatschapspas.

De animo voor de paraplu’s is groot. Al drie ochtenden op rij stond er een lange rij op de Markt. Vrijdag konden de mensen buiten wel droog op hun cadeautje wachten. Bekijk hier .

De uitstraling van het nieuwe ANWB-pand is overigens veel Weertenaren een doorn in het oog. En dat komt volgens de regionale nieuwssite door de dichtgeplakte ramen. Deze zijn namelijk niet representatief voor een gezellige binnenstad, vinden de bewoners.

De directie van de ANWB heeft de gemeente inmiddels beloofd om daar verandering in te brengen. Omdat er voor de ramen etalagewanden zijn opgesteld, worden er straks op het glas historische afbeeldingen geplakt die bij de omgeving passen.

Bron: 1Limburg Nieuws