Home > 1Lunch: Het regent paraplu’s in Weert

1Lunch: Het regent paraplu’s in Weert

jan 8, 2016 | 1Limburg, Dagbladen en Omroepen

De line-up van het Heerlense festival ParkCity Live begint aardig vorm te krijgen. Na Typhoon, Kovacs en Kensington maakte de organisatie ook de komst van de Zeeuwse band bekend. Het is voor het eerst dat BLØF op het podium staat bij ParkCity Live.

Het Openbaar Ministerie heeft verdachten op het oog voor de reeks autobranden in Maastricht. Er is meer informatie nodig om de vermeende brandstichters op te pakken. De gouden tip wordt daarom beloond met 5.000 euro. Afgelopen nacht was het opnieuw raak: dit keer werd er een wagen aan de Pieter Poststraat 

Een niet alledaags beeld op de Markt in Weert. Daar ontstond een flinke wachtrij voor de nieuwe winkel van de ANWB. De reden: er werden gratis paraplu’s uitgedeeld. Met het ontstuimige weer is dit hebbeding geen overbodige luxe, zo blijkt. De winkel is onlangs verhuisd en opende woensdag voor het eerst de deuren.

Vanavond is de finale van het Buuttekampioenschappen in de Oranjerie in Roermond. De grappenmakers zijn vanaf 20:00 uur live te horen op L1 radio. 

En nog iets, de tv-serie Flikken Rotterdam, met onder meer , gaat vanavond in première. Het broertje van Flikken Maastricht is vanaf 20:30 uur te zien op NPO1.

Bron: 1Limburg Nieuws