Home > De laatste lootjes van de Postcode-miljoenenregen

De laatste lootjes van de Postcode-miljoenenregen

jan 9, 2016 | 1Limburg, Dagbladen en Omroepen

Het grote loterijfeest van nieuwjaarsdag in Sittard werd donderdag nog eens dunnetjes overgedaan. De kleinere prijzen werden verdeeld in het hele stadscentrum. Het weer was niet best, maar daar maakte niemand een probleem van. 

Maastricht heeft het vaakst te lijden onder autobranden, maar deze week was het ook een keer prijs in Nederweert.

Bij werkzaamheden aan het Julianakanaal bij Elsloo kwamen kazematten uit de Tweede Wereldoorlog aan het licht.

De lente-achtige temperaturen die we in december hadden, halen we niet meer. Maar de voorjaarsbloemen laten zich niet kennen, zoals deze narcissen langs de weg in Buchten.

De Nieuwe Kerk in Valkenburg krijgt, zoals zoveel godshuizen, een andere bestemming. In deze kerk worden binnenkort theatervoorstellingen gegeven.

Het feest is weer voorbij. Magisch Maastricht trok als altijd drommen mensen naar de stad. Deze week werd alles afgebroken, opgeruimd en schoongemaakt.

Voor een exclusief rokertje moet je bij Reza zijn. De Belgisch-Iraanse ondernemer Reza Valibalouch is in Maastricht een zaak in de betere sigaren begonnen. Hij is zelf alvast een goede klant.

In Stein is de sloop van de oude textielfabriek van Superconfex begonnen. Precies in de week dat het vroegere moederbedrijf Macintosh failliet ging.

In steeds meer buurten worden appgroepjes aangemaakt om elkaar te waarschuwen bij onraad. Borden wijzen potentieel geboefte op het risico van betrapt worden.

Bron: 1Limburg Nieuws