Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Getuigen gezocht van woningoverval
maandag 11 januari 15:45

Zondagavond rond 21:30 uur is een woning overvallen aan de Oboolruwe. De politie zoekt getuigen die iets gezien of gehoord hebben dat hiermee te maken kan hebben. Bij de overval raakte niemand gewond.

In de woning waren op het moment van de overval vier personen aanwezig, onder wie drie overvallers. Twee daders waren donker gekleed en droegen een bivakmuts. Van de derde verdachte is geen signalement bekend. De mannen zijn vertrokken via de brandgang naar de Escalijnruwe, waar ze in een grijze stationwagen zijn weggereden in de richting van de Dukaatruwe. Deze auto is bij de overval beschadigd. Zowel de zijruit linksachter, verlichting links voor en de linkerbuitenspiegel raakten beschadigd. Het is nog onbekend of de daders iets hebben buitgemaakt.

Getuigenoproep

De politie is op zoek naar informatie. Heeft u iets gezien of gehoord dat mogelijk met deze overval te maken kan hebben geef dit dan door via het landelijk telefoonnummer 0900-8844. Anoniem kan ook via Meld Misdaad Anoniem (M.) 0800-7000.

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Overvallers

Getuigen gezocht

Het weer in Limburg
maandag 26 juli 22:52 Zwaar bewolkt en regen Maastricht 17.8 °C ZZW 2 Min: 15 Max: 20
Evenementen