Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Tattoo, Body Art en Street Art Conventie Maastricht
dinsdag 12 januari 12:27

De Tattoo, Body Art en Street Art Conventie in Maastricht komt er weer aan! In het weekend van 27 en 28 februari a.s. vindt dé tattoo beurs van het zuiden voor de derde keer plaats in het MECC Maastricht.

De Tattoo, Body Art en Street Art Conventie is een internationaal evenement waaraan tattoo artiesten uit binnen- en buitenland deelnemen. Deze conventie staat bekend om de warme, gezellige en vriendelijke sfeer voor bezoekers en deelnemers. Dat de artiesten dit jaar voor het eerst zullen neerstrijken in de foyer van het MECC zal daar nóg meer aan bijdragen!
Bezoekers kunnen zich natuurlijk laten tatoeëren, of simpelweg de kunst van het tatoeëren bewonderen. Men kan shoppen en slenteren langs de diverse kleurrijke stands met kleding, piercing, sieraden en meer. De Grimeshop geeft bodypaint demonstraties en voorziet bezoekers desgewenst van de mooiste lichaamsschilderingen. Natuurlijk is er op de conventie zoals altijd veel aandacht voor street art: diverse street art kunstenaars zullen deelnemen en hun creativiteit de vrije loop laten.

Terug op de conventie: De Tattoo Preservation Service, die volgens een zorgvuldige wetenschappelijke methode getatoeëerde huid preserveert na de dood. Op deze manier verandert uw tattoo in een kunstwerk dat voor altijd blijft. Religieuze organisatie ‘De Kracht van de Veilige Naald’ is ook dit jaar aanwezig om de acceptatie van tattoos te promoten en tatoeëert geheel gratis het symbool van het oudste geloof van de wereld - het Tatooisme - bij een ieder die dat wil.

Op het podium zijn live muziek, optredens en diverse tattoo wedstrijden te zien.

Met uitzondering van een aantal shows is de Tattoo, Body Art en Street Art Conventie kindvriendelijk. De locatie is goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

U bent van harte welkom, tot ziens in Maastricht!

Kijk voor het volledige programma, de deelnemerslijst, nieuws en verdere informatie op:

www.tattooexpo.eu

Openingstijden:
Zaterdag 27 februari van 11.00 - 22.00 en zondag 28 februari van 11.00 - 20.00

Entree:
Dagkaart: 15,- euro
Weekendkaart: 25,- euro
Kinderen t/m 11 jaar gratis toegang – één kind per volwassene en onder eigen toezicht.
Het weer in Limburg
maandag 25 oktober 10:20 Zwaar bewolkt Maastricht 8.9 °C Z 3 Min: 3 Max: 12
Evenementen