Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Grote wens naar ruimere openingstijden Centre Céramique
dinsdag 12 januari 19:45

Tijdens de D66 Stemtent op Plein 1992 afgelopen zaterdag, was een zeer grote meerderheid (86%) van de deelnemers het eens met de stelling ‘Openingstijden Centre Céramique moeten ruimer’. Van de 92 stemmers op Plein 1992 en via internet, waren 79 het eens en 13 het oneens met de stelling.

Onder de voorstemmers gaven studenten aan graag 's avonds een ruimere openstelling te willen zien. Ouders met kinderen gaven daarentegen de voorkeur aan ruimere openingstijden in de ochtend. De meeste mensen gaven echter aan met name de openstelling op zaterdag te willen vervroegen. “Om 13.00 uur pas open gaan is echt te laat”, aldus een van hen.

Tegenstemmers gaven aan dat de huidige openingstijden voldoende zijn en dat de 24-uurs economie niet in alle segmenten nodig is.

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

centre ceramique

Het weer in Limburg
dinsdag 21 januari 09:10 Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder) Maastricht -4.1 °C W 1 Min: 1 Max: 6
Evenementen