Home > Mysterieus onderzoek Rimburg gaat om verdwenen Perry B.

Mysterieus onderzoek Rimburg gaat om verdwenen Perry B.

jan 13, 2016 | 1Limburg, Dagbladen en Omroepen

Perry B. zou in 1996 spoorloos zijn verdwenen. Hij was toen 38 jaar. Het verhaal ging destijds dat hij op wereldreis was gegaan. Daarvan keerde hij nooit terug. 

Pas in 2013 kreeg de politie lucht van de zaak. Het korps ontving of vond informatie dat er in de jaren negentig iemand was omgebracht en dat het lijk in een afvalcontainer was gedumpt in een groeve vlak over de Duitse grens.

In het najaar van 2013 werd daar op de Teverenerheide lang naar het stoffelijk overschot gezocht, maar zonder resultaat. Graafmachines brachten niets aan het licht.

Recent kreeg de politie nieuwe informatie. Daaruit ontstond het vermoeden dat Perry B. in 1996 mogelijk is gedood in het huis aan de Rinckberg 8 in Rimburg. In en rond dat pand is de politie deze week begonnen met sporenonderzoek.

Of dat al iets heeft opgeleverd, is niet bekend.

In het dorp wordt ook verteld dat de broers onenigheid hadden over de nalatenschap van hun overleden ouders. Niet alleen het huis op nummer 8 behoort tot de boedel, maar dat zou ook gelden voor de naastgelegen woning op nummer 10.

De moeder leefde dus nog toen zoon Perry in 1996 verdween. Hoe dat te rijmen valt met onenigheid over de erfenis, is één van de raadsels in deze zaak.

Bron: 1Limburg Nieuws