Home > 1Lunch: Piet krijgt katten niet terug met hongerstaking

1Lunch: Piet krijgt katten niet terug met hongerstaking

jan 14, 2016 | 1Limburg, Dagbladen en Omroepen

Als het aan het Openbaar Ministerie ligt, krijgt Hassan B. onder meer acht maanden voorwaardelijke celstraf en psychische hulp. De man uit Maastricht zou tussen april 2013 en mei 2015 drie medewerkers van Woonpunt schriftelijk met de dood hebben bedreigd. B. was boos omdat hij via woningcorporatie Woonpunt geen huis kreeg toegewezen, ondanks een urgentieverklaring. ‘Ik maak jullie kapot. Voor jou hoer heb ik 48 kogels. Jullie blijven in mijn vizier’, schreef hij bijvoorbeeld.

Piet van der Molen, de man die bijna tweeënhalf jaar de dood van zijn moeder verzweeg en haar lichaam verborg in een kist, probeerde gisteren tevergeefs om zijn zeven katten terug te krijgen. Hij ging hiervoor maar liefst vijftig minuten in ‘hongerstaking’. “Ze hebben mijn katten in beslag genomen omdat ik ze niet goed zou verzorgen.”

Plaatjes draaien kan hij wel, maar een zangcarrière lijkt er niet in te zitten voor 3FM-dj Rámon Verkoeijen. De dj uit Venray zong het liedje ‘More Than Words’ van Extreme mee. Collega Timor liet de microfoon openstaan en legde daarmee de zangkunsten van Rámon vast. Maar of dat nou zo’n briljant idee was? Luister en oordeel zelf.

De eerste sneeuwval in onze provincie is dan eindelijk een feit. Op meerdere plekken in het zuiden van Limburg kwam het met bakken uit de hemel. Er werd al voorspeld dat er vandaag kon gaat sneeuwen. En daar blijft het niet bij, later vandaag wordt opnieuw (natte) sneeuw verwacht.

Bron: 1Limburg Nieuws