Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Start nieuwbouw Albert Heijn
donderdag 14 januari 13:45

De huidige winkels aan de Scharnerweg zullen worden vervangen door een nieuw pand voor Albert Heijn, Gall&Gall en Etos. Het gemeentelijk bestemmingsplan heeft vorig jaar ter inzage gelegen. In het eerste kwartaal van 2016 zal de gemeenteraad het definitieve bestemmingsplan vaststellen en de ingediende zienswijzen behandelen.

Na het verlenen van de omgevingsvergunning kan Albert Heijn met de nieuwbouw starten. Zo krijgt de bovengrondse herinrichting van Maastricht Oost nog voor de opening van de A2-tunnel extra kansen door de samenwerking van Albert Heijn, gemeente Maastricht en Avenue2. Op basis van de bekende contouren van de Groene Loper heeft Albert Heijn gekozen voor nieuwbouw, kiest gemeente Maastricht voor de herinrichting van het Koningsplein/Oranjeplein tot een nieuw stadspark en gaat Avenue2 de Gemeenteflat renoveren.

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Groen Loper

A2-tunnel

Het weer in Limburg
dinsdag 23 april 22:46 Zwaar bewolkt Maastricht 17.2 °C ZO 2 Min: 10 Max: 23
Evenementen