Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Nachtborrelbussen in Maastricht tijdens Carnaval
vrijdag 15 januari 16:15

Met carnaval op stap in Maastricht? Pak de borrelbus!! Ook dit jaar weer rijden er nachtbussen tijdens carnaval vanuit Maastricht. Of je nu uit de REGIO komt of uit de STAD. Met de borrelbus kom je ’s nachts veilig thuis. Voor de nachtborrelbussen heb je een speciaal kaartje nodig. Kom je uit de REGIO dan koop je een REGIOborrelbuskaartje en kom je uit de STAD dan koop je een STADSborrelbuskaartje.

STADS- en REGIOborrelbuskaartjes

De REGIOborrelbuskaartjes kosten € 7,50 per persoon per dag en zijn alleen tijdens carnaval te koop bij de chauffeur op de bus (dus niet in de voorverkoop). De STADSborrelbuskaartjes kosten € 4,00 per persoon per dag. Deze zijn, behalve tijdens carnaval bij de chauffeur op de bus, ook verkrijgbaar in de voorverkoop.

Let op! Andere kaartsoorten zoals de OV-chipkaart, de Veolia Dagkaarten en maand- of jaarabonnementen zijn in de nachtbussen niet geldig.

STADSborrelbuskaartjes in de voorverkoop met korting

Voor een kaartje in de voorverkoop betaal je slechts €3,50. Je bespaart € 0,50.Een set kaarten voor alle dagen (zaterdag, zondag, maandag en dinsdag) kost in de voorverkoop €12,00. Je bespaart per set maar liefst €4,00.Ook reis je ’s middags gratis naar de stad. Met het kaartje voor de STADSborrelbus uit de voorverkoop kun je namelijk ook overdag naar de stad toe reizen.

STADSbusborrelkaartje(s) kun je t/m zondag 31 januari in de webshop bestellen. Betaling vindt plaats via Ideal en de kaartjes worden in week van 1 t/m 5 februari thuisgestuurd.

De STADSborrelbuskaartjes zijn van maandag 25 januari t/m vrijdag 5 februari ook te koop bij het Servicepunt in Maastricht (parallelweg 59). Openingstijden 09.00 – 17.00 uur, zaterdag en zondag gesloten.

 

 

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Borrelbus

Veolia

Het weer in Limburg
woensdag 17 juli 18:47 Zwaar bewolkt Maastricht 23.3 °C ONO 2 Min: 11 Max: 23
Evenementen