Home > Paasstukjesactie voor Orgelrestauratie

Paasstukjesactie voor Orgelrestauratie

jan 19, 2016 | Limburglokaal

Stichting Behoud Franse Klooster zet zich in voor het behoud van het door de brand beschadigde Verschueren pijporgel uit de Kapel van het Franse Klooster. De restauratie kost veel geld. Om deze reden organiseert de stichting een paasstukjesverkoop waarvan de opbrengst ten goede zal komen aan de orgelrestauratie.

De paasstukjes zullen gemaakt worden door vrijwilligers van de stichting geholpen door echte vakmensen. De kosten van een paastukje zijn € 9,00 en voor de vrienden van het Franse Klooster € 7,00. Men kan de bestelling telefonisch of per mail doorgeven: 06-30567774 of info@stichtingbehoudfranseklooster.nl t/m 8 maart (bestellingen s.v.p. tijdig doorgeven, want bij het bereiken van de limiet worden bestellingen niet meer aangenomen). Het paasstukje kan afgehaald worden op vrijdag 18 maart in de ochtend tussen 09.30u en 13.00u en in de middag tussen 14.30u en 17.30u en op zaterdag 19 maart, gedurende de hele dag tussen 09.30u en 17.00u in de winkel van Dieteren Klinkers op de Steenweg 43 te Sittard.

Let op: zaterdag 19 maart is ‘Sint Joep markt’ in de stad van Sittard. De winkel Dieteren Klinkers is dan lopend bereikbaar. Het paasstukje kan op bovenstaande data ook bij u thuis op afspraak bezorgd worden (tegen een kleine meerprijs). De betaling hoeft pas contant voldaan te worden bij het afhalen of bezorgen.