Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Illegale taxi’s van de weg gehaald
woensdag 20 januari 09:15

Tijdens een onderzoek naar illegale taxi’s heeft de politie in Valkenburg op vrijdag 15 januari drie mannen gearresteerd.

De drie mannen worden ervan verdacht dat zij zonder vergunning voor taxivervoer mensen tegen betaling hebben vervoerd. Het gaat om een 62-jarige man uit Valkenburg a/d Geul, een 20-jarige man uit Heerlen en een 21-jarige man uit Gulpen-Wittem.

Een van de redenen om tegen deze zogenaamde snorders op te treden, is dat er sprake is van oneerlijke concurrentie. Zij vervoeren passagiers zonder daarvoor belasting af te dragen. Bovendien lopen de passagiers die gebruik maken van snorders extra risico, omdat de gebruikte auto's niet of onvoldoende verzekerd zijn of in slechte technische staat verkeren. De politie in Valkenburg blijft ook de komende tijd alert op snorders.

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Valkenburg

Taxi

Snorders

Het weer in Limburg
woensdag 17 juli 18:49 Zwaar bewolkt Maastricht 23.3 °C ONO 2 Min: 11 Max: 23
Evenementen