Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Lazy Sunday Concerts geeft podium aan Duo Agitato
vrijdag 22 januari 09:00

Het eerstkomende Lazy Sunday concert op zondag 24 januari in Grand Café Soiron zal worden verzorgd door Duo Agitato.

Duo Agitato is opgericht door twee studentes van het Conservatorium Maastricht. Maria Kropotkina (altviool) en Sofia Raichenko (piano) hebben beiden talloze internationale prijzen in de wacht gesleept.

Altvioliste Maria Kropotkina is geboren in Moskou, Rusland. Ze is afgestudeerd aan het Conservatorium van Moskou en studeert nu bij de beroemde altviolist Michaël Kugel. Sofia Raichenko is een pianiste uit Kiev, Oekraïne. Zij studeerde eerder bij Yuri Kot aan de Oekraïense Nationale Muziekacademie. In 2013 is Sofia begonnen aan het Conservatorium van Maastricht, waar zij studeert bij Katia Veekmans. Maria en Sofia spelen samen sinds 2013. Dit enthousiaste, energieke duo heeft al opgetreden in Nederland, België, Duitsland, Italië en China.

Zondag 24 januari van 11.00-12.00 Grand Café Soiron, Vrijthof 18, Maastricht

Voorlopig vindt er geen middageditie plaats.

Toegang gratis

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Grand Café Soiron

Het weer in Limburg
donderdag 26 november 19:09 Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder) Maastricht 6.7 °C O 1 Min: 7 Max: 9
Evenementen