Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Geusseltbad gaat voor record aquanaise op 30 januari
zaterdag 23 januari 12:30

Maastricht Sport realiseerde vorig jaar een van de eerste en langste ‘Aquanaises’ ter wereld. Dat wil men overdoen. Tijdens de Carnavalseditie van discozwemmen op zaterdag 30 januari, wordt in het Geusseltbad alles op alles gezet om het record van vorig jaar - dat op 200 mensen staat - te verbreken. Een uitdaging die men aangaat onder aanvoering van de Maastrichtse zanger Fabrizio.

Na het succes van vorig jaar staat dit jaar het discozwemmen in het laatste weekend voor Carnaval helemaal in het teken van verklede kinderen, een verkiezing van de Geusseltbad Prins & Prinses én een polonaise in het water.

Vanaf 17.00 uur  is elke carnavaleske zwemmer welkom in het Geusseltbad. De Limburgse zanger Patrick Pesch zal zorgen voor een feestelijke opwarmer. Fabrizio zal daarna om 19.00 uur een spetterend optreden verzorgen. Uiteraard ontbreken muzikale krakers als ‘Sjiek is mich dat’ en ‘Zwumbad’ daarbij niet om de aquanaise op gang te brengen. De grote vraag is natuurlijk: Wordt het record van vorig jaar verbroken of niet?

Discozwemmen in het Geusseltbad is toegankelijk voor iedereen. Kinderen mogen speciaal voor deze carnavalseditie verkleed naar het zwembad komen. De meest origineel verklede jongen en meisje worden verkozen tot  prins en prinses en mogen met schmink en carnavalskleding het water in (overige kinderen dienen zich om te kleden). Let op: In tegenstelling tot het reguliere Discozwemmen dat op vrijdag plaats vindt, vindt de carnavalseditie op zaterdag plaats, van 17.00 - 20.00 uur.

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

carnaval

Aquanaise

Discozwemmen

Maastricht Sport

Fabrizio

Het weer in Limburg
vrijdag 19 juli 08:08 Zwaar bewolkt Maastricht 17.1 °C WZW 2 Min: 15 Max: 23
Evenementen