Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Basisschool De Maasköpkes wint Prinseleke Pries
zaterdag 23 januari 16:30

Het Academisch Ziekenhuis Maastricht is opnieuw de locatie voor de expositie van de werkstukken van de KinderVastelaovends Expositie van De Tempeleers.

Veel scholen en peuterspeelzalen hebben zich ingeschreven. Op deze wijze brengen zij wat fleur in de hal van het azM en kunnen patiënten en bezoekers de werkstukken bewonderen.

De feestelijke opening van deze expositie werd opgeluisterd door hermenieke Oet de Kuns en enkele jeugdige artiesten, waarna Stadsprins Bastiaan I bekend mocht maken dat na gezamenlijke jurering met patiëntjes van de kinderafdeling van het azM de Prinseleke Pries dit jaar ging naar basisschool De Maasköpkes uit Borgharen met hun creatie “Veer drage de vastelaovend op han…”.

De Maasköpkes mogen een dag lang in het Kruisherenhotel meelopen met Prins Bastiaan I, ze krijgen een volledige rondleiding, mogen kijken in de kamer waar onder meer Prinses Maxima heeft gelogeerd en mogen meehelpen in de keuken van het hotel.

Alle scholen en kindcentra die mee hebben gedaan aan deze expositie ontvingen een oorkonde en een boekenbon ter waarde van 75 euro.

De KinderVastelaovends Expositie is van zaterdag 23 januari tot en met zondag 31 januari te bezichtigen in de serrehal van het azM.

 

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

azM

Tempeleers

Kinderexpositie

BS De Maasköpkes

Het weer in Limburg
maandag 24 februari 17:49 Zwaar bewolkt Maastricht 11.4 °C ZW 5 Min: 7 Max: 10
Evenementen