Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Weer autobranden in Maastricht
maandag 25 januari 14:00

In de nacht van zondag op maandag zijn er opnieuw twee auto's uitgebrand in Maastricht. Dit keer werd de wijk Malpertuis opgeschrikt door twee branden vlak achter elkaar, zowel in de Finestraat als in de Brunestraat was het raak.

In nog geen jaar tijd zijn er al zo'n zestig auto's in vlammen opgegaan, waarvan de meesten in de wijken Scharn en Heer. De autobranden werden allemaal aangestoken met behulp van aanmaakblokjes in combinatie met 'brandversnellende middelen'.

Het Openbaar Ministerie (OM) heeft een beloning van 5.000 euro uitgeloofd voor de tip die leidt tot de aanhouding van de daders. De politie gaat er vanuit dat meerdere mensen verantwoordelijk zijn voor de reeks autobranden die Maastricht sinds afgelopen voorjaar teistert.

De autobranden waren ook onderwerp in het televisieprogramma ‘Opsporing Verzocht’, maar de tips die aan de hand van de uitzending bij de politie binnenkwamen hebben nog geen daders kunnen opleveren.

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Opsporing Verzocht

autobranden

Het weer in Limburg
zondag 20 juni 02:19 Zwaar bewolkt Maastricht 20.0 °C Z 2 Min: 16 Max: 21
Evenementen