Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Bokpop en Muziekgieterij presenteren Selah Sue en Douwe Bob
dinsdag 26 januari 12:15

Na een succesvolle samenwerking afgelopen december met een optreden van dEUS in de Lambertuskerk in Maastricht slaan Muziekgieterij Maastricht en Bokpop opnieuw de handen in elkaar.

Op zaterdag 5 en zondag 6 maart organiseren ze samen “Dig Out The Gems”; een uniek cultureel evenement in het ondergronds theater van de Gemeentegrot in Valkenburg.

Met “Dig Out The Gems” zetten Muziekgieterij Maastricht en Bokpop een volgende stap in hun streven om op zeer regelmatige basis Popcultuur te verbinden met unieke en liefst (cultuur)historische locaties in Zuid-Limburg.

Een ondergronds festival als ”Dig Out The Gems” is uniek in Europa. Mede hierdoor zijn Muziekgieterij en Bokpop er in geslaagd om voor dit exclusieve (elke dag slechts zeer beperkt aantal tickets beschikbaar) evenement absolute topnamen te strikken. Op zaterdag 5 maart spelen onder de Valkenburgse grond de Belgische belofte Tout Va Bien en, exclusief voor “Dig Out The Gems”, de beste zangeres van het Europese vasteland Selah Sue ( zie foto ).

Op zondag is er een heus festivalprogramma met o.a. Storksky, Bounty Island, King Dalton en Douwe Bob. Meer namen volgen spoedig. Tevens is er tijdens “Dig Out the Gems” veel aandacht voor kunst en fotografie. Kaartverkoop start 28 janbuari om 10.00 uur zie https://www.eventim.nl/dig-out-the-gems  


Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Muziekgieterij

Bokpop

Gemeentegrot

Douwe Bob

Selah Sue

Het weer in Limburg
maandag 18 oktober 04:13 Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder) Maastricht 6.6 °C ZZO 2 Min: 4 Max: 15
Evenementen