Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
MECC winnaar categorie beste congreslocatie van Nederland
dinsdag 26 januari 10:45

Het MECC werd maandagavond uitgeroepen tot beste congreslocatie van Nederland. De nominatiecampagne Beste Congreslocatie van het Jaar wordt georganiseerd door het vaktijdschrift MEETINGS, een uitgave van BMG Business B.V.

Een modern congrescentrum met 28 meeting rooms, 2 auditoria, 3 eventhallen en 2.200 parkeerplaatsen. Daarnaast 4.100 hotelkamers in de directe omgeving, de gezellige binnenstad op loopafstand, 8 internationale vliegvelden binnen een uur rijden en België en Duitsland op een steenworp afstand.

Combineer deze feiten met de MECC Booking Service voor hotelovernachtingen, transfers en shuttlediensten en inhouse partners voor catering en AV. Voeg hier een dedicated team van event professionals, die het succes van úw event als topprioriteit zien, aan toe en u heeft de sleutel in handen voor een professioneel congres voor uw gasten. Dat de service wordt gewaardeerd blijkt uit de score van 8,6 voor klanttevredenheid!

In het 28-jarig bestaan hebben heel wat vooraanstaande (inter)nationale congressen rondom uiteenlopende thema’s in MECC Maastricht plaatsgevonden. Met een belangrijke bijdrage aan de economie en internationale uitstraling van Maastricht.

Bovenstaande feiten konden niet anders dan ertoe leiden dat MECC Maastricht gekozen werd tot beste Congreslocatie van Nederland.

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Congreslocatie

MEETINGS

Het weer in Limburg
donderdag 26 november 18:46 Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder) Maastricht 6.8 °C O 1 Min: 7 Max: 9
Evenementen