Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Groot Kinderfeest in de Maastricht Music Hall
woensdag 27 januari 13:00

Het Grote Kinderfeest in de Maastricht Music Hall (voormalige Platte Zaal) aan de Griend wordt komende zondag ( 31 januari) weer gevierd. Aanvang 13.11 uur.

Samen dansen, springen en Vastelaovend vieren. Het kinderfeest is een carnavalstraditie van De Tempeleers voor alle kinderen uit de regio Maastricht om samen te genieten van een onvervalst en ongedwongen carnavalsfeest. Deze gezellige kindermiddag geniet al jaren grote belangstelling van kinderen en hun ouders. De Mestreechter Vastelaovend leeft, en zij die de toekomst hebben verdienen dan ook hun eigen carnavalsfeest.

Dit jaar maken de populairste tekenfilmfiguren hun opwachting om samen met de kinderen een feestje te bouwen. In de zaal zijn er allerlei leuke activiteiten te doen, zoals: carnavalesk knutselen, grimeren, een grote pekskes-polonaise, marcheren met het Garderizzjemint De Kachelpiepers en nog veel meer!

Verder staan er kleurrijke snoepkraampjes met veel lekkers. Alle kinderen mogen bovendien een feestelijk cadeautje uitzoeken. Voor de kleinsten is er een peuterhoek ingericht waar zij rustig kunnen spelen. Op de bühne zullen verrassende optredens worden verzorgd door verschillende jeugdartiesten.

Vanzelfsprekend zal Zienen Hoegen Hoeglöstegheid, de Stadsprins van Maastricht Prins Bastiaan d'n Ierste, een bezoek komen brengen en hij zal met zijn Tempeleers bij deze gelegenheid alle kinderen decoreren met het speciale Kinderknuipke van 2016. Daarnaast vindt er een speciale uitverkiezing plaats van de mooiste pekskes!

De kaarten zijn à € 2,50 verkrijgbaar bij de ingang van de zaal.

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Tempeleers

Maastricht Music Hall

Het weer in Limburg
maandag 18 oktober 03:14 Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder) Maastricht 7.9 °C Z 2 Min: 4 Max: 15
Evenementen