Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Magic Music Night met Brooks Williams op 29 januari
donderdag 28 januari 08:00

Weer een Magic Music Night in het Magisch Theatertje in Amby. En het belooft zoals altijd weer een hele mooie te worden. De uit Statesboro, Georgia (USA), afkomstige Brooks Williams speelt zeer originele folk-blues en schrijft daarnaast eigen songs met jazz- en rootsinvloeden.

Hij speelt uiterst gevoelig op de akoestische gitaar, uitstekend ‘slide’ op zijn resonator en pittige blues en country op zijn Wasbord en cigarbox-gitaar. Kortom, een allround vakman die zijn songs op een persoonlijke wijze benadert. Een twintigtal (!) albums heeft deze bluesy singer-songwriter inmiddels op zijn naam staan. Hij is een gedreven artiest, die soepel manoeuvreert tussen ‘laidback’ en energieke passie. Brooks werd ooit door een muziekvakblad genomineerd voor de beste 100 akoestische gitaristen.

Brooks Williams in concert op vrijdag 29 januari, aanvang 21.00 uur in het Magisch Theatertje Molenweg 4 6225 NC Maastricht.

Tickets: € 13 bij de dagkassa of € 10 in de voorverkoop via reservering bij info@ap-artevents.nl ovv naam, telefoonnummer en aantal kaarten.

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Brooks Williams

Het weer in Limburg
maandag 06 december 22:12 Zwaar bewolkt en regen Maastricht 1.7 °C ZO 3 Min: 0 Max: 3
Evenementen