Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Vastelaovend in Limburg marathon zaterdag 30 januari live op TV Limburg
donderdag 28 januari 14:00

Meer dan 25 artiesten en twintig verenigingen staan op zaterdag 30 januari weer te popelen om deel te nemen aan de Vastelaovesmarathon op de regionale omroep TV Limburg.

Van 11.11 tot 19.00 wordt het publiek en de kijker thuis verwend met alles wat maar te maken heeft met de Vastelaovend. Enkele namen die op de bühne staan zijn: Beppie Kraft, Big Benny, Spik & Span, W-Dreej ( zie foto ), De Toddezek, Fabrizio, Kartoesj, Ziesjoem, De Shakin Dj’s, Frans Theunisz, De Herringbiessere, Domm & Dööl, La Bamba, Martin & Guido, De Knöppele en nog vele anderen.

Daarnaast komen verenigingen van Venray tot Eijsden en van Kerkrade tot Weert met hun hoogheden te vertellen over hun jubileum, tradities, prestaties en leuke anekdotes.

Op drie momenten in de Vastelaovesmarathon worden ook verschillende Limburg Ordes uitgereikt. In de afgelopen tijd konden mensen genomineerd worden voor een zilveren en/of gouden Limburg Orde als verdienste voor de Vastelaovend in zijn of haar regio. Tijdens de Marathon worden de eerste ordes uitgereikt door Vastelaovend in Limburg.

De uitzending is live te volgen via TV Limburg (Ziggo 34) en via het analoge pakket.

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

carnaval

marathon

Het weer in Limburg
maandag 18 oktober 02:53 Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder) Maastricht 7.8 °C Z 2 Min: 4 Max: 15
Evenementen