Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Stadsprins Bastiaan 1 als volleerd model op de catwalk
zondag 31 januari 16:45

Tijdens de maandelijkse Catwalk Maastricht welke iedere laatste zaterdag van de maand georganiseerd word in de Entre Deux en Mosae Forum werd de catwalk niet alleen bezet door modellen van Sessibon, maar ook door onze eigen Stadsprins Bastiaan 1.

De maandelijkse Catwalk Maastricht heeft zo nu en dan een passend thema en deze maand kon dat niets anders zijn dan carnaval. Naast de mode van de omliggende winkels werd deze maal ook carnavalskleding getoond op de catwalk en niemand minder dan Stadsprins Bastiaan 1 liet zien hoe je je op de catwalk moet presenteren.

Samen met een afvaardiging van de Tempeleers en Kachelpiepers werd de catwalk een carnavalesk geheel, eerst tijdens de show bij de Entre Deux (waar de nog altijd aanwezige kerstversiering een decemberaanblik gaf) en een uurtje later werd het feestje nogmaals herhaald bij winkelcentrum Mosae Forum. 

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

De Tempeleers

Catwalk Maastricht

Stadsprins Bastiaan1

Entre Deux

Het weer in Limburg
zaterdag 16 november 23:19 Zwaar bewolkt Maastricht 3.8 °C ZO 2 Min: 1 Max: 6
Evenementen