Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Politie geeft beelden vrij van belager Maastrichtse vrouw
maandag 01 februari 21:30

De politie heeft beelden vrijgegeven van een man die in de eerste uren van Nieuwjaarsdag een vrouw in Maastricht belaagde.

Het slachtoffer had tijdens de jaarwisseling gewerkt in het centrum en was rond 6:30 uur te voet teruggegaan naar haar appartement aan het Koningsplein.

Bij de ingang van haar appartement werd ze vastgegrepen door de man, die haar het gebouw in was gevolgd. De man probeerde de vrouw haar woning binnen te duwen en de deur op slot te doen, maar het slachtoffer wist dat te voorkomen door te schreeuwen en zich te verzetten, waardoor haar belager uiteindelijk het hazenpad koos.

De politie hoopt door het tonen van de beelden die afkomstig zijn van bewakingscamera’s dat mensen die de man kennen zich melden via de gebruikelijke telefoonnummers.

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

belager

slachtoffer

Koningsplein

Het weer in Limburg
zondag 20 juni 03:32 Zwaar bewolkt Maastricht 19.6 °C Z 1 Min: 16 Max: 21
Evenementen